Presser boligprisen opp

En leilighet på Økern på 32 kvm ble solgt for 1,7 millioner kroner, drøyt 400 000 kroner over takst. Dagens Næringsliv skriver at boligprisen blir presset opp.

Høye leiepriser, strengere krav til egenkapital og velstående foreldre presser opp prisen på de minste leilighetene i Oslo.

Det sier flere eiendomsmeglere til avisen. Meglerne mener at Oslo vil ligne mer og mer på andre storbyer.

De tror prisene i og rundt sentrum blir så høye at de fleste må belage seg på å bo utenfor bysentrum.

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".