Kebabkø - Slik så det ut utenfor kebabkiosken 18.00 - Foto: Sheikh Fiaz /

Slik så det ut utenfor kebabkiosken 18.00

Foto: Sheikh Fiaz

Politiet grep inn i kebabkø

Da en ny kebabkiosk reklamerte med gratis kebab, ble køen av hungrige så ukontrollert at politiet stengte kebabkiosken ut dagen på grunn av trafikkproblemer.

– 16.30 fikk vi melding om at det var trafikk-kaos og at mennesker surret ut i veien i Nedre Prinsdalsvei 77 i forbindelse med utdeleling av kebab, sier operasjonsleder Even Jørstad.

Sniker, skriker og krangler

– Det var sniking, skriking og krangling i køen, såpass mye at vi måtte stenge butikken litt over 17.00 for å få orden i området. De er pålagt å holde stengt ut dagen, sier Jørstad.

Sheikh Fiaz hos naborestauranten, Marabella Pizza Restaurant Bar Karaoke, forteller at det fortsatt ved 18-tiden var endel folk og politibiler utenfor kebabkiosken.

– Det er vanskelig å anslå hvor mange det er, men det er endel. Jeg håper det ikke blir noe bråk, sier Fiaz.

kebabkø - Det ble kaos da kebabkiosken reklamerte med gratis kebab. - Foto: Sheikh Fiaz /

Det ble kaos da kebabkiosken reklamerte med gratis kebab.

Foto: Sheikh Fiaz
Siste videoer

Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.