Kebabkø - Slik så det ut utenfor kebabkiosken 18.00 - Foto: Sheikh Fiaz /

Slik så det ut utenfor kebabkiosken 18.00

Foto: Sheikh Fiaz

Politiet grep inn i kebabkø

Da en ny kebabkiosk reklamerte med gratis kebab, ble køen av hungrige så ukontrollert at politiet stengte kebabkiosken ut dagen på grunn av trafikkproblemer.

– 16.30 fikk vi melding om at det var trafikk-kaos og at mennesker surret ut i veien i Nedre Prinsdalsvei 77 i forbindelse med utdeleling av kebab, sier operasjonsleder Even Jørstad.

Sniker, skriker og krangler

– Det var sniking, skriking og krangling i køen, såpass mye at vi måtte stenge butikken litt over 17.00 for å få orden i området. De er pålagt å holde stengt ut dagen, sier Jørstad.

Sheikh Fiaz hos naborestauranten, Marabella Pizza Restaurant Bar Karaoke, forteller at det fortsatt ved 18-tiden var endel folk og politibiler utenfor kebabkiosken.

– Det er vanskelig å anslå hvor mange det er, men det er endel. Jeg håper det ikke blir noe bråk, sier Fiaz.

kebabkø - Det ble kaos da kebabkiosken reklamerte med gratis kebab. - Foto: Sheikh Fiaz /

Det ble kaos da kebabkiosken reklamerte med gratis kebab.

Foto: Sheikh Fiaz
Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".