Kebabkø - Slik så det ut utenfor kebabkiosken 18.00 - Foto: Sheikh Fiaz /

Slik så det ut utenfor kebabkiosken 18.00

Foto: Sheikh Fiaz

Politiet grep inn i kebabkø

Da en ny kebabkiosk reklamerte med gratis kebab, ble køen av hungrige så ukontrollert at politiet stengte kebabkiosken ut dagen på grunn av trafikkproblemer.

– 16.30 fikk vi melding om at det var trafikk-kaos og at mennesker surret ut i veien i Nedre Prinsdalsvei 77 i forbindelse med utdeleling av kebab, sier operasjonsleder Even Jørstad.

Sniker, skriker og krangler

– Det var sniking, skriking og krangling i køen, såpass mye at vi måtte stenge butikken litt over 17.00 for å få orden i området. De er pålagt å holde stengt ut dagen, sier Jørstad.

Sheikh Fiaz hos naborestauranten, Marabella Pizza Restaurant Bar Karaoke, forteller at det fortsatt ved 18-tiden var endel folk og politibiler utenfor kebabkiosken.

– Det er vanskelig å anslå hvor mange det er, men det er endel. Jeg håper det ikke blir noe bråk, sier Fiaz.

kebabkø - Det ble kaos da kebabkiosken reklamerte med gratis kebab. - Foto: Sheikh Fiaz /

Det ble kaos da kebabkiosken reklamerte med gratis kebab.

Foto: Sheikh Fiaz
Siste videoer

Design er ikke bare unike møbler og stilige boliger. I utstillingen Lev vel på Norsk Design- og Arkitektursenter kan du se hvordan lure designløsninger også kan gjøre hverdagen din grønnere.
De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.