Arbeidsulykke i Kristoffer Aamots gate i Nydalen i Oslo - En person fikk flere tonn betong over seg i en arbeidsulykke ved et anleggsområde i Nydalen i Oslo. - Foto: Mats Sparby / NRK

En person fikk flere tonn betong over seg i en arbeidsulykke ved et anleggsområde i Nydalen i Oslo.

Foto: Mats Sparby / NRK

Fikk flere tonn betong over seg

En person omkom i en arbeidsulykke i Nydalen i Oslo mandag morgen.

Arbeidsulykke i Kristoffer Aamots gate i Nydalen i Oslo - Nødetatene rykket ut til Kristoffer Aamots gate i Nydalen. - Foto: Mats Sparby / NRK

Nødetatene rykket ut til Kristoffer Aamots gate i Nydalen.

Foto: Mats Sparby / NRK

Politiet fikk melding om at en mann i slutten av 20-årene har fått flere tonn med betong over seg på en byggeplass i Kristoffer Aamodts gate klokken 08.34.

Nødetatene kom raskt til stedet, men mannen skal ha omkommet momentant. Ingen andre skal være skadet.

– Det har skjedd under arbeid på et bygg som er under oppføring, men foreløpig vet vi lite om det som har skjedd, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Britt Børve, til NRK.

Politiets kriminalteknikere undersøker stedet, og Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet.

– Under montering av et elementdekke har et slikt ramlet ned, og en person omkom. Vi etterforsker nå for å finne ut hvorfor dette falt ned, sier vaktleder ved krimvakta i Oslo politidistrikt, Kjell Pedersen.

Siste videoer

Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.