Arbeidsulykke i Kristoffer Aamots gate i Nydalen i Oslo - En person fikk flere tonn betong over seg i en arbeidsulykke ved et anleggsområde i Nydalen i Oslo. - Foto: Mats Sparby / NRK

En person fikk flere tonn betong over seg i en arbeidsulykke ved et anleggsområde i Nydalen i Oslo.

Foto: Mats Sparby / NRK

Fikk flere tonn betong over seg

En person omkom i en arbeidsulykke i Nydalen i Oslo mandag morgen.

Arbeidsulykke i Kristoffer Aamots gate i Nydalen i Oslo - Nødetatene rykket ut til Kristoffer Aamots gate i Nydalen. - Foto: Mats Sparby / NRK

Nødetatene rykket ut til Kristoffer Aamots gate i Nydalen.

Foto: Mats Sparby / NRK

Politiet fikk melding om at en mann i slutten av 20-årene har fått flere tonn med betong over seg på en byggeplass i Kristoffer Aamodts gate klokken 08.34.

Nødetatene kom raskt til stedet, men mannen skal ha omkommet momentant. Ingen andre skal være skadet.

– Det har skjedd under arbeid på et bygg som er under oppføring, men foreløpig vet vi lite om det som har skjedd, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Britt Børve, til NRK.

Politiets kriminalteknikere undersøker stedet, og Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet.

– Under montering av et elementdekke har et slikt ramlet ned, og en person omkom. Vi etterforsker nå for å finne ut hvorfor dette falt ned, sier vaktleder ved krimvakta i Oslo politidistrikt, Kjell Pedersen.

Siste videoer

Design er ikke bare unike møbler og stilige boliger. I utstillingen Lev vel på Norsk Design- og Arkitektursenter kan du se hvordan lure designløsninger også kan gjøre hverdagen din grønnere.
De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.
Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget