Snuplass Montebello - Den døde mannen ble funnet torsdag kveld i bagasjerommet på en bil på denne snuplassen på Montelbello. - Foto: Hanna Seferowicz / NRK

Den døde mannen ble funnet torsdag kveld i bagasjerommet på en bil på denne snuplassen på Montelbello.

Foto: Hanna Seferowicz / NRK

Mann funnet død i bagasjerom på bil

En død mann ble torsdag kveld funnet i et bagasjerom på en bil på Montebello i Oslo.

Oisann, innholdet som skulle vises her støttes ikke lenger. Vi beklager!

Politiet forteller til nettstedet dittoslo.no at funnet ble gjort rundt klokken 22 torsdag kveld i Sondrevegen på Montebello.

– Vi vet ikke hvem mannen er, for vi har ikke detaljene ennå, sier politioverbetjent Dagfinn Kaldal ved Majorstuen politistasjon.

Han forteller at krimteknikerne jobber med saken.

Politiet vet verken alder eller nasjonalitet på personen, og ønsker foreløpig ikke å gå ut med noen detaljer rundt saken. Saken etterforskes videre krimavsnittet ved Grønland politistasjon.

Politiet har innkalt til pressekonferanse om det mistenkelige dødsfallet klokken 12.

NRK.no oppdaterer saken.

(NTB )

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".