Knut Fuglseth – 18. mai

I dagens lange lunsj skal vi møte Knut Fuglseth, han ble født i en leilighet på Torshov på 20-tallet, og flyttet tilbake til de samme rommene for få år siden.

Fakta

LYD OG VIDEO  Lyd Video

Hjelp | Mer lyd og video

ALT OM:

  •  Hør Lang lunsj med Knut Fuglseth.  
  • Alle lunsjgjestene
  • Lunsjgjester F

Det var en gang det virkelig var bolignød i hovedstaden, da familier med sju barn bodde i en toroms leilighet. Det var da de bygget Torshovbyen øst for Akerselva. Knut Fuglseth var en av mange bidragsyterene til boken "livet langs elva", som kom i fjor høst og er en bygdebok for bydel Sagene-Torshov. "Søndagsskolen reddet kjærligheta på Torshov" er tittelen på et temaprogram laget av Anniken Mihle i fjor.

Siste videoer

Design er ikke bare unike møbler og stilige boliger. I utstillingen Lev vel på Norsk Design- og Arkitektursenter kan du se hvordan lure designløsninger også kan gjøre hverdagen din grønnere.
De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.