Knut Fuglseth – 18. mai

I dagens lange lunsj skal vi møte Knut Fuglseth, han ble født i en leilighet på Torshov på 20-tallet, og flyttet tilbake til de samme rommene for få år siden.

Fakta

LYD OG VIDEO  Lyd Video

Hjelp | Mer lyd og video

ALT OM:

  •  Hør Lang lunsj med Knut Fuglseth.  
  • Alle lunsjgjestene
  • Lunsjgjester F

Det var en gang det virkelig var bolignød i hovedstaden, da familier med sju barn bodde i en toroms leilighet. Det var da de bygget Torshovbyen øst for Akerselva. Knut Fuglseth var en av mange bidragsyterene til boken "livet langs elva", som kom i fjor høst og er en bygdebok for bydel Sagene-Torshov. "Søndagsskolen reddet kjærligheta på Torshov" er tittelen på et temaprogram laget av Anniken Mihle i fjor.

Siste videoer

Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.
Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.
En ny måte å fange reker på, prøves nå ut i Oslofjorden. Det er MS Trygg, som selger reker på kaia Vollen i Asker, som utvikler en sorteringsrist i samarbeid med Havforskningsinstituttet. Slik det er i dag, dør tonnevis med småreker i jakten på de store.