Knut Fuglseth – 18. mai

I dagens lange lunsj skal vi møte Knut Fuglseth, han ble født i en leilighet på Torshov på 20-tallet, og flyttet tilbake til de samme rommene for få år siden.

Fakta

LYD OG VIDEO  Lyd Video

Hjelp | Mer lyd og video

ALT OM:

  •  Hør Lang lunsj med Knut Fuglseth.  
  • Alle lunsjgjestene
  • Lunsjgjester F

Det var en gang det virkelig var bolignød i hovedstaden, da familier med sju barn bodde i en toroms leilighet. Det var da de bygget Torshovbyen øst for Akerselva. Knut Fuglseth var en av mange bidragsyterene til boken "livet langs elva", som kom i fjor høst og er en bygdebok for bydel Sagene-Torshov. "Søndagsskolen reddet kjærligheta på Torshov" er tittelen på et temaprogram laget av Anniken Mihle i fjor.

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".