Ingen pågrepet etter masseslagsmål

Ingen personer er så langt pågrepet etter masseslagsmålet som endte med at en mann ble knivstukket og kjørt til sykehus med alvorlige skader i Oslo sentrum fredag kveld.

– Vi har ikke pågrepet noen ennå, sier vaktleder Per Olav Utgaard ved Krimvakta i Oslo politidistrikt.

Politiet hadde ventet å få avhøre fornærmede lørdag, men han er fortsatt under behandling på sykehuset.

– Så langt er han den eneste som kan gi oss mer klarhet i hva som var foranledningen til at han ble knivstukket og hvem som er eventuelle gjerningsmenn.

– Ifølge sykehuset står han foran flere operasjoner og kan ikke avhøres ennå, sier Utgaard til NRK.

Mannen er ifølge politiet alvorlig, men ikke livstruende, skadet.

Ukjent grunn til slåsskampen

Ifølge vitner var det 30-40 mennesker med i slagsmålet, de fleste angivelig av asiatisk opprinnelse.

Slagsmålet skjedde i området mellom Storgata og Calmeyers gate og ble meldt til politiet like før klokka 23.

Kort etter meldte en blødende mann seg ved Sentrum politistasjon. Han ble straks kjørt til akuttmottaket på sykehus der han ble lagt rett på operasjonsbordet.

Står uten vitneopplysninger

Uten avhør av fornærmede eller vitner står etterforskningen litt i stampe.

– Det har ikke meldt seg noen vitner eller andre som kan gi noe mer klarhet i hva som var utgangspunktet for slagsmålet og knivstikkingen, sier Utgaard.

Han synes det er merkelig om ingen har sett noe, og ber vitner kontakte kriminalvakta i Oslo politidistrikt på telefon 22 66 99 66.

(NRK/NTB)

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".