Ingen pågrepet etter masseslagsmål

Ingen personer er så langt pågrepet etter masseslagsmålet som endte med at en mann ble knivstukket og kjørt til sykehus med alvorlige skader i Oslo sentrum fredag kveld.

– Vi har ikke pågrepet noen ennå, sier vaktleder Per Olav Utgaard ved Krimvakta i Oslo politidistrikt.

Politiet hadde ventet å få avhøre fornærmede lørdag, men han er fortsatt under behandling på sykehuset.

– Så langt er han den eneste som kan gi oss mer klarhet i hva som var foranledningen til at han ble knivstukket og hvem som er eventuelle gjerningsmenn.

– Ifølge sykehuset står han foran flere operasjoner og kan ikke avhøres ennå, sier Utgaard til NRK.

Mannen er ifølge politiet alvorlig, men ikke livstruende, skadet.

Ukjent grunn til slåsskampen

Ifølge vitner var det 30-40 mennesker med i slagsmålet, de fleste angivelig av asiatisk opprinnelse.

Slagsmålet skjedde i området mellom Storgata og Calmeyers gate og ble meldt til politiet like før klokka 23.

Kort etter meldte en blødende mann seg ved Sentrum politistasjon. Han ble straks kjørt til akuttmottaket på sykehus der han ble lagt rett på operasjonsbordet.

Står uten vitneopplysninger

Uten avhør av fornærmede eller vitner står etterforskningen litt i stampe.

– Det har ikke meldt seg noen vitner eller andre som kan gi noe mer klarhet i hva som var utgangspunktet for slagsmålet og knivstikkingen, sier Utgaard.

Han synes det er merkelig om ingen har sett noe, og ber vitner kontakte kriminalvakta i Oslo politidistrikt på telefon 22 66 99 66.

(NRK/NTB)

Siste videoer

Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.
Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.
En ny måte å fange reker på, prøves nå ut i Oslofjorden. Det er MS Trygg, som selger reker på kaia Vollen i Asker, som utvikler en sorteringsrist i samarbeid med Havforskningsinstituttet. Slik det er i dag, dør tonnevis med småreker i jakten på de store.
Når du går langs Sagelva i Skedsmo, kan du nå lære om gamle dager og Strømmens lokalhistorie via mobiltelefonen. Og de man skal takke for det er nesten 600 elever ved Skjetten skole.