Bærums-kvinne kan være kidnappet

En kvinne i 20-årene har vært sporløst forsvunnet i flere døgn. Politiet tror at hun kan være kidnappet.

– Vi ser det som en mulighet at hun har blitt kidnappet. Vi vet hvor hun skal ha forsvunnet fra, men ikke hvorfor, sier politioverbetjent ved Asker og Bærum politidistrikt, Olav Brubakk til NRK Østlandssendingen.

Norsk statsborger

Kvinnen, som er i begynnelsen av 20-årene, er norsk statsborger men ikke av etnisk norsk opprinnelse.

Politiet har jobbet med saken i et par dager og er nå i samtale med familien til kvinnen. De kontakter også familiemedlemmer som bor i utlandet.

Sjekket biler i Asker

Onsdag kontrollerte væpnet politi alle biler som kjørte i Dikemark-området. Ifølge Budstikka ble bagasjerommene sjekket før bilene fikk kjøre videre.

Politiet ønsket da ikke å si noe om hvorfor de kontrollerte bilene, men de bekrefter nå overfor NRK Østlandssendingen at dette har forbindelse med forsvinningssaken.

– Vi ønsker ikke å uttale oss til mediene om saken nå og ber om forståelse for det, sa operasjonsleder Marlow Grandalen i politiet til Budstikka onsdag.

Siste videoer

De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.
Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.
Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget