Bærums-kvinne kan være kidnappet

En kvinne i 20-årene har vært sporløst forsvunnet i flere døgn. Politiet tror at hun kan være kidnappet.

– Vi ser det som en mulighet at hun har blitt kidnappet. Vi vet hvor hun skal ha forsvunnet fra, men ikke hvorfor, sier politioverbetjent ved Asker og Bærum politidistrikt, Olav Brubakk til NRK Østlandssendingen.

Norsk statsborger

Kvinnen, som er i begynnelsen av 20-årene, er norsk statsborger men ikke av etnisk norsk opprinnelse.

Politiet har jobbet med saken i et par dager og er nå i samtale med familien til kvinnen. De kontakter også familiemedlemmer som bor i utlandet.

Sjekket biler i Asker

Onsdag kontrollerte væpnet politi alle biler som kjørte i Dikemark-området. Ifølge Budstikka ble bagasjerommene sjekket før bilene fikk kjøre videre.

Politiet ønsket da ikke å si noe om hvorfor de kontrollerte bilene, men de bekrefter nå overfor NRK Østlandssendingen at dette har forbindelse med forsvinningssaken.

– Vi ønsker ikke å uttale oss til mediene om saken nå og ber om forståelse for det, sa operasjonsleder Marlow Grandalen i politiet til Budstikka onsdag.

Siste videoer

Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.
Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.
En ny måte å fange reker på, prøves nå ut i Oslofjorden. Det er MS Trygg, som selger reker på kaia Vollen i Asker, som utvikler en sorteringsrist i samarbeid med Havforskningsinstituttet. Slik det er i dag, dør tonnevis med småreker i jakten på de store.