Stavanger Oilers jakter seier i Askerhallen

Askerhallen er stengt

Askerhallen er stengt med umiddelbar virkning på grunn av problemer med fryseanlegget.

Dette betyr at det ikke vil være mulig å gjennomføre ishockeykamper eller annen aktivitet på isen denne uken.

Ifølge Asker kommune vil det trolig heller ikke være noe aktivitet på isen før halvveis ut i neste uke.

Frisk-Asker skulle etter planen ha møtt Stavanger i eliteserien i ishockey 15. november, men denne kampen kan ikke spilles i Askerhallen.

(NRK)

Siste videoer

Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.
Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.
En ny måte å fange reker på, prøves nå ut i Oslofjorden. Det er MS Trygg, som selger reker på kaia Vollen i Asker, som utvikler en sorteringsrist i samarbeid med Havforskningsinstituttet. Slik det er i dag, dør tonnevis med småreker i jakten på de store.
Når du går langs Sagelva i Skedsmo, kan du nå lære om gamle dager og Strømmens lokalhistorie via mobiltelefonen. Og de man skal takke for det er nesten 600 elever ved Skjetten skole.