Anne Ardem

Anne Ardem er redaksjonssjef for Østlandssendingens magasinredaksjon.

Anne ArdemNRK
Foto: NRK

Anne er født og oppvokst på Lillehammer, men har bodd i Oslo hele sitt voksne liv. Hun kom til Østlandssendingen som praksiselev fra Journalisthøgskolen i 1993 og har siden blitt her.

For trofaste lyttere gjennom mange år har hun en kjent stemme, Anne har jobbet som programleder både for morgensendingene og Lang lunsj.

Hun har også vært programleder for Frokost-tv sammen med Espen Graff, og hatt to 17-mai sendinger på NRK1.

I 2000 ble hun redaksjonssjef, og hun har også vært konstituert distriktsredaktør i halvannet år.

Som magasinsjef har hun ansvaret for de lange flatene i Østlandssendingens radiosendinger, det ukentlige tv-programmet Migrapolis og dab-kanalen Oslofjord.

Send en e-post til Anne Ardem .

Siste videoer

De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.
Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.
Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget