Anne Ardem

Anne Ardem er redaksjonssjef for Østlandssendingens magasinredaksjon.

Anne ArdemNRK
Foto: NRK

Anne er født og oppvokst på Lillehammer, men har bodd i Oslo hele sitt voksne liv. Hun kom til Østlandssendingen som praksiselev fra Journalisthøgskolen i 1993 og har siden blitt her.

For trofaste lyttere gjennom mange år har hun en kjent stemme, Anne har jobbet som programleder både for morgensendingene og Lang lunsj.

Hun har også vært programleder for Frokost-tv sammen med Espen Graff, og hatt to 17-mai sendinger på NRK1.

I 2000 ble hun redaksjonssjef, og hun har også vært konstituert distriktsredaktør i halvannet år.

Som magasinsjef har hun ansvaret for de lange flatene i Østlandssendingens radiosendinger, det ukentlige tv-programmet Migrapolis og dab-kanalen Oslofjord.

Send en e-post til Anne Ardem .

Siste videoer

Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.