Ingrid Berg Heggelund begravelse - Mange sørget i Ås kirke under bisettelsen av Ingrid Berg Heggelund fredag. - Foto: Christian Clausen / ØB

Mange sørget i Ås kirke under bisettelsen av Ingrid Berg Heggelund fredag.

Foto: Christian Clausen / ØB

– Blid, ærlig og spontan

Ås kirke var helt full da Ingrid Berg Heggelund (18) ble bisatt fredag 5. august.

– Ingrid hadde en godhet og varmhet for andre. Hun var blid, ærlig og spontan, og hadde mange planer for livet. På Utøya ble hun brutalt revet bort, talte sogneprest Sigurd A. Bakke, ifølge Østlandets blad.

– Som liten var hun veslevoksen. Hun har alltid vært god til å argumentere for sine meninger og var opptatt av rettferdighet. Hun hadde mye omtanke og satte andre foran seg selv, talte sognepresten.

– Hadde integritet

Også Ingrids klasseforstander talte under seremonien.

– Hun var en moden jente og hadde integritet. Hun sto alltid for sine meninger og argumenterte godt for de. Hun betydde mye for miljøet og klassen på skolen.

Under bisettelsen ble det trukket fram at Ingrid var svært glad i søstrene sine.

Drømte om mastergrad

Ingrid var glad i å gå på skolen og drømte om å ta en mastergrad. Hun ønsket å starte på statsvitenskap til høsten, men det fikk hun aldri. Hun mistet livet på Utøya den 22. juli.

Se NRKs minnetavle her.

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".