Elefanter - Illustrasjonsfoto. - Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.com /

Illustrasjonsfoto.

Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

- Avlyst grunnet dyremishandling

Flere sirkus-plakater i Bærum har fått påklistret lapper der det står at forestillingen til Sirkus Arnardo er avlyst på grunn av dyremishandling.

Arild Arnardo har sett plakatene, og holder nå på å ta dem ned, sier han til Budstikka.

Applauderer påfunnet

Han tror det er ekstreme dyreverngrupper som står bak, og mener at de ikke har belegg for å si at sirkuset driver med dyremishandling.

Hos Dyrebeskyttelsen i Oslo og Akershus applauderer de påfunnet, og oppfordrer til boikott av sirkus som bruker dyr.

- Det er ikke vi som står bak dette med plakatene, men jeg har stor sans for det, sier Vibeke Normann i Dyrebeskyttelsen i Oslo og Akershus.

- Unødvendig med dyr på sirkus

De har en kunngjøring på trykk i dagens avis med tittelen "Dyremishandling hos Arnardo?", på samme side som Arnardo annonserer for forestillingene i Sandvika, skriver Budstikka.

Normann mener bruken av dyr på sirkus er helt unødvendig, og oppfordrer publikum til å besøke sirkus som ikke benytter seg av dyr.

(Budstikka)

Siste videoer

Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.