Elefanter - Illustrasjonsfoto. - Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.com /

Illustrasjonsfoto.

Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

- Avlyst grunnet dyremishandling

Flere sirkus-plakater i Bærum har fått påklistret lapper der det står at forestillingen til Sirkus Arnardo er avlyst på grunn av dyremishandling.

Arild Arnardo har sett plakatene, og holder nå på å ta dem ned, sier han til Budstikka.

Applauderer påfunnet

Han tror det er ekstreme dyreverngrupper som står bak, og mener at de ikke har belegg for å si at sirkuset driver med dyremishandling.

Hos Dyrebeskyttelsen i Oslo og Akershus applauderer de påfunnet, og oppfordrer til boikott av sirkus som bruker dyr.

- Det er ikke vi som står bak dette med plakatene, men jeg har stor sans for det, sier Vibeke Normann i Dyrebeskyttelsen i Oslo og Akershus.

- Unødvendig med dyr på sirkus

De har en kunngjøring på trykk i dagens avis med tittelen "Dyremishandling hos Arnardo?", på samme side som Arnardo annonserer for forestillingene i Sandvika, skriver Budstikka.

Normann mener bruken av dyr på sirkus er helt unødvendig, og oppfordrer publikum til å besøke sirkus som ikke benytter seg av dyr.

(Budstikka)

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".