Kun ett poeng for FFK mot Tromsdalen

Fredrikstad måtte finne seg i å være favoritter hjemme mot nedrykkstruede Tromsdalen. Men det ble bare ett poeng for rødbuksene.

Håkon Wibe Lund foran Elverum-kampen

Håkon Wibe-Lund har tro på tre poeng hjemme mot Tromsdalen i kveld.

Før kampen stod Tromsdalen bare med én seier på de siste syv kampene. Mot FFK var de nære en etterlengtet trepoenger. Bortelaget var i ledelsen fram til "Momo" Gueye headet inn utligningen et lite minutt før ordinær tid.

Det var gjestene som kom best i gang. Vegard Lysvoll løp fra Vidar Martinsen og sendte nordlendingene opp i 1-0. Robert Stene utlignet med hodet etter et presist innlegg fra Simen Rafn, før Sletvold igjen sendte gjestene i ledelsen etter 76 minutter.

Dermed ligger FFK nå på sjetteplass på tabellen, med 24 poeng.

Før kampen sa hovedtrener Håkon Wibe-Lund at de ønsker å fortsette den gode trenden, og krevde fullt fokus fra spillerne før kveldens kamp.

– Det er ingen grunn til å ta lett på oppgaven, selv om TUIL kun har vunnet én av sine siste sju seriekamper, sier han til fredrikstadfk.no.

Tromsdalens forrige serieseier kom mot Mjøndalen, som ligger på plassen over Fredrikstad. I tillegg slo de overraskende ut Strømsgodset av cupen, uten at det skremmer Wibe-Lund.

– Vi har alltid tro på tre poeng, sier han.