Sarpsborg gikk på stortap for Haugesund

– Forferdelig å se på.

Sarpsborg 08

Haugesunds keeper Per Kristian Worre Bråtveit (t.v.) og Sarpsborgs Martin Wiig i torsdagens oppgjør.

Sarpsborg har hatt «seierstørke» den siste måneden, og lagets forrige seier kom mot Sandnes Ulf i den syvende serierunden.

De har heller ikke tatt en eneste borteseier i eliteserien siden 5. mai i fjor. Målet var å snu trenden mot bunnlaget Haugesund i torsdagens oppgjør, men slik gikk det ikke.

Geir Ludvig Fevang sørger for en 3–0 ledelse til Haugesund.

Etter 14 minutter satt Maic Sema inn 1–0 for hjemmelaget, og to minutter senere fulgte Christian Gytkjaer opp med nok en scoring.

Like før pause sørget Geir Ludvig Fevang for en 3–0 ledelse.

– Det er forferdelig å se på. Det er det man kan si om prestasjonen, sa 08-kaptein Christoffer Heieren Hansen til CMore i pausen.

Flere sjanser i andre omgang

Trener Brian Dean trodde alt kunne skje om bare Sarpsborg klarte å score et mål i starten av andre omgang.

Etter cirka 50 minutters spill fikk Martin Wiig en kjempesjanse, etter et nydelig innlegg mot bakerste stolpe fra innbytter Valdimarsson.

08 kom til flere gode muligheter i løpet av de siste 45 minuttene, men ingen av dem ga uttelling.

Etter 68 minutters spill sørget Maic Sema for enda en scoring til hjemmelaget, og dermed har Haugesund tatt sin første hjemmeseier i eliteserien i år.