Sarpsborg 08 tapte for Brann

Sarpsborg 08 var lenge med i kampen, men måtte til slutt se seg slått 1-3 i Bergen.

Brann - Sarpsborg

De defensive problemene fortsetter for Sarpsborg 08. I kveld tapte Sarpingene kampen etter å ha vist klare svakheter i sitt defensive spill.

♦Brann - Sarpsborg 08 3-1 (2-0)

Men spillemessig var gjestene helt på høyde med Brann søndag kveld. Sjansemessig var de også med på notene. Men det var ingen av lagene som klarte å skape de helt store sjansene i starten av kampen.

Men etter 18 minutter fikk Brann kampens første store mulighet. Martin Pusic snublet seg forbi to Sarpsborg spillere og sendte ballen videre med hånda. Ballen havnet hos Eirik Huseklepp, som satte ballen forbi Duwayne Kerr. Men ballen ble stoppet på streken av Christian Brink.

To minutter senere var Brann frempå på ny. Martin Pusic kom alene med Duwayne Kerr. Den tidligere FFK spilleren gjorde ingen feil og sørget for 1-0 til

Pusic

Tidligere FFK spiller Martin Pusic sørget for 1-0 til Brann.

hjemmelaget.

Og nå begynte sjansene å bli større på Brann Stadion. Etter 25 minutter fikk Gudmundur Thorarinsson avsluttet etter glimrende soloraid av Mohammed Elyounoussi. Men skuddet ble reddet av Branns keeper Piotr Leciejewski.

De siste tjue minuttene av første omgang fortsatte i samme spor. Lagene vekslet på å skape sjanser og det var i det hele tatt en litt merkelig fotballkamp i Bergen. Men på overtid skulle hjemmelaget få utteling igjen. Eirik Huseklepp dro seg fri ute på kanten, før han fant Bård Finne inne i feltet. Unggutten vartet opp med en fantastisk avslutning. Og dermed 2-0 til Brann. Resultatet var kanskje ikke helt rettferdig, men det er som kjent målene som teller i fotball.

Vakker redusering

Sarpsborg 08 skaffet seg et lite overtak i starten på den andre omgangen. Gjestene fikk veldig store rom på midtbanen, men manglet det siste lille når de nærmet seg Branns sekstenmeter. Men etter 64 minutter manglet ingenting for sarpingene.

Gudmundur Thorarinsson kom seg fri på venstrekanten. Så slo han et perfekt innlegg til Martin Wiig. Og Wiigs avslutning var ikke mindre perfekt. Med utsiden av foten styrte han ballen forbi en sjanseløs Brann keeper. En utsøkt scoring fra gjestene.

Kampen fortsatte å svinge, og etter 81 minutter kom avgjørelsen på Brann Stadion. Eirik Huseklepp slo et frispark inn i feltet. Det traff hodet til Henrik Gjesdal. Duwayne Kerr måtte gi retur og der dukket Zsolt Korcsmar og satte ballen i tomt mål. Nok en gang etter svakt forsvarspill fra gjestene.

Brann satte nå et trykk på gjestene, som virket å ha gitt opp troen på poeng. Men flere mål ble det ikke i Bergen, og Sarpsborg 08 tapte en litt merkelig fotballkamp med siffrene 1-3 for Brann.

Sarpsborg 08 tar dermed ferie på 10. plass. Sarpingene har fire poeng ned til Sandnes Ulf på jumboplassen. Sarpsborg 08 spiller sin neste kamp den 22. Juni , hjemme mot Start. Den kampen kan du selvsagt følge på live på NRK.no.