Nær finaleplass i verdenscupen

Are Hansen (30) og Malin Westerheim (18), fra Krapfoss SSL i Moss, var svært nær å sikre seg finaleplass i luftrifle da verdenscuprunden i Milano ble innledet i dag.

Are Hansen
Foto: Christian Holstad Lilleng / Scanpix

Hansen innledet sin konkurranse med fullt hus, 400 poeng, på de første 40 skuddene, men på slutten kom det noen niere og han endte på 596 poeng.

Dermed måtte han ut i omskyting med seks andre om den siste finaleplassen. I omskytingen endte han til slutt på 13. plass

De to andre norske deltakere i denne øvelsen, Ole Magnus Bakken og Ole-Kristian Bryhn, sliter litt mer med luftrifla, og med 594 og 593 poeng endte de et stykke ned på lista denne gangen.

Malin Westerheim var med sin sluttsum på 396 ett poeng fra omskyting om finaleplass blant kvinnene.

Junioren bekreftet dermed at hun kan være med og kjempe i verdenstoppen blant seniorene i denne øvelsen

Marte Torvik (20) skjøt bra i siste halvdel av konkurransen med 198 av 200 poeng, men 392 poeng totalt er en liten nedtur sammenlignet med resultatene førsteårssenioren hadde i vinter.

NRK ANBEFALER

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarer om vanskelig føre

    Politiet melder om svært dårlige kjøreforhold i Follo og Indre Østfold grunnet snøfall som har lagt seg. Det er 0-føre. Politiet oppfordrer folk til å vurdere å la bilen stå. Vegtrafikksentralen melder om stedvis vanskelige kjøreforhold i Indre Østfold, Follo og på Romerike, og opplyser at mannskapene er sendt ut. Bildet er hentet fra Vegvesenets kamera på E18 ved Melleby i Eidsberg ved femtiden i morges.

    Snø ved E18 i Eidsberg
    Foto: Statens Vegvesen / Webkamera