Klubbkassa er tom

Det går mot permitteringer i Moss Fotballklubb. Dermed kan det bli en trist jul for de ansatte.

Frode Andresen

Daglig leder i Moss Fotballklubb, Frode Andresen, frykter at klubben må permittere de ansatte mandag.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Mandag går fristen ut, og daglig leder i Moss Fotballklubb, Frode Andresen, sier det er sansynlig at spillerne permitteres.

– Hadde fristen gått ut i dag, så hadde det blitt permitteringer. Men vi skal jobbe gjennom helgen med dette, og håper jo i det lengste å unngå permitteringer, sier Andresen til Moss Avis

Se video: MFK må permittere

Video nsps_upload_2009_11_3_18_14_34_5349.jpg

Noen slipper

Men det er ikke alle i klubben som permitteres. De som har kontrakter som går ut denne måneden får jobbe ut kontraktsperioden. I tillegg vil den daglige lederen fortsette å drifte klubben og jobbe med budsjettet for neste sesong.

– Vi har ikke penger til å betale ut lønn. Så enkelt er det. Og vi må benytte oss av muligheten til å permittere, når markedet svikter, sier han til Avisen.

Moss Fotballklubb gjennomførte for kort tid siden en emisjon som ga klubben 11 millioner kroner. Målet var å få inn tolv millioner kroner og det er den siste millionen de ikke fikk inn, som gjør at klubben ikke har råd til å lønne sine ansatte.

NRK ANBEFALER

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarer mot støvsugerselgere

    Politiet advarer mot pågående støvsugerselgere som ifølge beboere har oppsøkt boliger i Sarpsborg. Det skal ha skjedd torsdag kveld etter mørkets frembrudd. Selgerene har hovedsakelig oppsøkt eldre personer, og de har vært interessert om de er alene og stilt flere spørsmål om deres økonomi. Politiet oppfordrer til å ikke inngå avtale om kjøp, og ikke slippe dem inn.