FFK og Sarpsborg 08 videre i cupen

FFK slo Askim 3-1, mens Sarpsborg 08 slo Holmlia med samme sifre i første cuprunde.

Første NM-runde i fotball ble spilt tirsdag. FFK møtte 3. divisjonslaget Askim på bortebane.

Tarik avgjorde

Første scoring kom etter bare tre minutters spill, ved Mohamed Gueye, og etter et kvarters spill la Etzaz Hussain på til 2-0 med et vakkert frispark.

Askim reduserte etter 60 minutters spill med en heading av Milad Zaim Yousef. Stillingen var da 2-1 til FFK, men kampen sto og vippet litt. Mens Fredrikstad hadde god kontroll før pause, spilte Askim seg opp betydelig utover i andre omgang.

Likevel var det FFK som sørget for kampens fjerde mål. Tarik Elyounoussi avgjorde kampen med en fin scoring i det 88. minutt. FFK vant 3-1.

Solberg scoret to

Sarpsborg 08 spilte borte mot 3. divisjonslaget Holmlia tirsdag kveld.

Hjemmelaget scoret først og tok ledelsen etter 15 minutters spill, men Magnar Ødegaard utlignet til 1-1 etter 25 minutter.

Nicolay Solberg sendte Sarpsborg 08 i ledelsen etter 41 minutter, og han sendte dem opp i 3-1-ledelse etter 77 minutters spill da han løp fra Holmlia-forsvaret og kom alene med keeper.

Dermed er de to topplagene i Østfold klare for neste NM-runde.