Dave Myrie forlater Fredrikstad

Den unge backen Dave Myrie forlater Fredrikstad FK etter bare to kamper i den hvite drakta.

FFKs Dave Myrie

Dave Myrie fikk en kort karriere i FFK. Nå er han på vei tilbake til Costa Rica.

Foto: Fredrikstad FK / NRK

Dave Myrie ble hentet til Fredrikstad i sommer for å erstatte Christian Gamboa som dro til FC København.

Store skadeproblemer har bidratt til å gjøre veien inn på laget lang for høyrebacken. Etter kun to kamper for klubben reiser han nå hjem til Costa Rica.

– Han har nok dessverre spilt sin siste kamp for oss. Torsdag ble han kneoperert, sier sportssjef Joachim Jonsson, til demokraten.no.

– Han reiser straks det er praktisk mulig for ham etter sykmeldingsperioden, forklarer sportssjefen.

Diskuterer fremtiden til Landgren

Andreas Landgren (t.h.) går til Fredrikstad FK

Fredrikstad diskuterer fremtiden til svenske Andreas Landgren. Her i duell med Andrés Guardado fra Mexico.

Foto: Marcio Jose Sanchez / AP

I Myries skadefravær har svenske Andreas Landgren vist imponerende takter i forsvaret til eliteserielaget.

Landgren er imidlertid kun i klubben på lån fra den italienske klubben Udinese, og Jonsson innrømmer at det kan bli vanskelig å beholde ham når lånekontrakten utløper.

– Vi er i diskusjon angående Landgren, men med handlefrihet på Adecco-nivå, har vi ikke mye å slå i bordet overfor Udinese. Vi skal prøve å komme til en løsning, men det blir også en helhetsvurdering for oss, sier Jonsson til avisa.

Flere nyheter fra NRK Østfold

Nødetatene samlet seg tirsdag i Sarpsborg til en stor øvelse. Tema for øvelsen var pågående livstruende vold. Aktualisert av skoleskyting og knivstikking er prosedyrene endra. Nå skal brann- og helsemannskaper sendes inn langt tidligere - før situasjonen er avklart

Nødetatene øver på det utenkelige

Nødetatene samlet seg tirsdag i Sarpsborg til en stor øvelse. Tema for øvelsen var pågående livstruende vold. Aktualisert av skoleskyting og knivstikking er prosedyrene endra. Nå skal brann- og helsemannskaper sendes inn langt tidligere - før situasjonen er avklart

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistenkt for tyverier for 178.000

    En mann i 20-årene, hjemmehørende i Litauen, blir framstilt for fengsling i tingretten i Moss i dag, siktet for to tilfeller av omfattende tyverier fra taxfreebutikken ved Moss lufthavn Rygge. Mannen ble pågrepet i går ettermiddag, mistenkt for tyveri av varer for 38.000 kroner. Politiet mistenker også mannen for tyverier av varer for 140.000 kroner fra samme forretning for en måned siden. – Han skal være gjenkjent på overvåkingsbilder, opplyser leder av etterforskningsavdelingen ved Vansjø lensmannskontor, Jan Onarheim.

  • Frifunnet, men må betale erstatning

    En person, knyttet til hjemmebaserte tjenester i en kommune i Østfold, er i Borgarting lagmannsrett frifunnet for anklager om å ha utnyttet stillingen sin til å skaffe seg seksuell omgang med en klient. Lagmannsretten bestemte likevel at det skal betales 50.000 kroner i oppreisning til klienten. Tiltalte ble også frifunnet da saken var oppe for tingretten.