- Vi slipper inn unødvendige mål

Det sier FFK-spiller Simen Rafn etter at Fredrikstad tapte 0-2 for Tromsø i serieåpningen i 1.divisjon.

FFK - Tromsø

FFK tapte serieåpningen med 0-2 for et effektivt Tromsø-lag. Fredrikstad hadde mye ball og dominerte banespillet i store deler av kampen, men det var altså gjestene som scoret målene i Plankebyen på søndag.

Det er surt å tape, for jeg syns vi gjør en god match, men vi slipper inn to unødvendige mål,sier Simen Rafn til NRK.

♦Slik var FFK- Tromsø

Simen Rafn

FFKs Simen Rafn.

FFK var gode i den første omgangen og kom også til noen farligheter. Tromsø lå kompakt og ventet på overganger. Det skulle betale seg på overtid da måltyven Zdenek Ondrasek sendte gjestene i føringen.

Det målet forandrer jo kampen og de får kampen inn i sitt spor. Men jeg syns vi klarer å reise oss utover i 2. omgang og skaper noen små-sjanser, sier Rafn.

Svak andre omgang

Tromsø la seg lavt og kompakt for å kontrollere kampen i andre omgang. FFK hadde ballen men uten å skape det helt store. Det gikk litt for sakte med FFK og de slet offensivt.

Det er fortsatt en del å ta tak i det offensive spillet, men det har jeg troa på at blir bedre,sier Rafn.

Gjestene på sin side skapte en målsjanse i den andre omgangen. Den tok Magnus Andersen vare på og det holdt altså til en 2-0 seier i Plankebyen.

Tromsø scoret det første målet

Tromsøs supportere kunne juble over tre poeng i Fredrikstad.

Jeg tror de skaper tre målsjanser på 90 minutter og setter to av dem,så vi kan ikke grave oss ned heller,sier Rafn.

De såkalte fotballekspertene har spådd en rekordjevn 1.divisjon i år og FFK spilleren ble ikke skremt av storfavoritt Tromsø. Han tror at hans lag kan hevde seg i toppen av årets serie.

Hvis Tromsø skal være det beste laget,så tror jeg det er muligheter for oss og. Jeg har stor tro på at vi skal bite bra fra oss,avslutter Simen Rafn til NRK.