Hopp til innhold

Batman-skuespiller besøkte ofrene

Christian Bale, som spiller Batman i The Dark Knight Rises, avla tirsdag et diskret besøk hos noen av ofrene for massakren i kinosalen i Colorado.

Skuespilleren Christian Bale, som har hovedrollen i den siste Batman-filmen, besøkte Aurora, der 12 personer ble skutt og drept under en filmvisning i forrige uke. (KILDE:APTN)

VIDEO: Christian Bale besøkte Aurora-minnesmerker tirsdag sammen med sin kone Sandra Blazic.

Flere bilder av Bale sammen med noen av ofrene ble lagt ut på Denver Posts nettside og på Twitter.

– Representerer seg selv

Han skal ha ankommet Aurora uten forvarsel.

Ifølge talspersonen for Warner Bros., som har uttalt seg til Denver Post, skal Bale ikke ha kommet som en representant for filmstudioet, men var der for å representere seg selv.

En internett-kampanje skal også ha oppmuntret Batman-stjernen til å besøke de etterlatte og overlevende. Han ankom Aurora sammen med sin kone, Sandra Blazic.

Bale besøkte også minnesmerkene for de døde der 12 kors er reist i minne for hvert offer. Skuespilleren fikk gå i fred, og ut fra bildene fra stedet lot ikke de andre besøkende til å legge for mye merke til Bale.

På sykehuset i over to timer

USA/ Bale arrives for a hand and footprint ceremony for director Christopher Nolan in the forecourt of the Grauman's Chinese Theatre in Hollywood

Christian Bale var tirsdag i Colorado for å trøste ofre for massakren før helgen.

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

En talskvinne på sykehuset der mange av de skadde ofrene ligger, bekreftet at han hadde vært der, og direktøren for sykehuset, Bill Voloch, sa han var der i to og en halv time og møtte sju av ofrene.

Bale besøkte også leger, politi og andre som deltok etter massakren, og han hadde også et møte med guvernør John Hickenlooper.

Tolv mennesker ble drept og 58 skadd da 24-årige James Holmes skjøt vilt rundt seg i kinosalen under en nattvisning av den nye filmen natt til fredag i forrige uke. Filmen hadde premiere, og kinosalen var full.

Les mer: Minst 12 drept under Batman-premiere i USA

– Føler avsky

Bale har tidligere kommet med en uttalelse i forbindelse med massakren:

– Ord kan ikke uttrykke avskyen jeg nå føler. Jeg kan ikke fullt ut kjenne smerten og sorgen til ofrene og deres pårørende, men jeg tenker på dem.

Les også: Obama: Eg er sjokkert

SISTE NYTT

Siste nytt