Hopp til innhold

Knivstakk sønnen i datterens bryllup

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Et bryllup i Skåne i Sverige endte på legevakta da brudens far stakk sin eldste sønn i magen med kniv midt under vielsen.

Mannens 27 år gamle datter hadde akkurat sagt ja til sin ektemann på det staselige slottet Trollenäs utenfor Eslöv lørdag, da faren trakk kniven og stakk ned sønnen sin, skriver Aftonbladet.

– Han prøvde å drepe ham. I bryllupet til sin egen datter. Hvordan kan man gjøre noe slikt? sier brudens mor til avisen.

Brudens 52 år gamle far skal tidligere ha sittet et halvt år i fengsel for å ha mishandlet sønnen, og var uvenn med store deler av familien.

– Datteren min ville så gjerne at faren hennes skulle være tilstede i bryllupet. Nå er hun helt fra seg, og sier det er hennes feil at broren hennes holdt på å dø, sier brudens mor.

Skadet flere gjester

Hun forteller at hun kastet seg mellom de to da hun forsto hva som skjedde.

– Jeg så den, jeg så hvordan han tok frem kniven, men trodde fortsatt at han bare slo sønnen vår i magen. Folk forsøkte å ta kniven fra ham, men han ville ikke slippe den. Han fektet vilt rundt seg, og skadet flere andre gjester, sier hun.

Mannens 32 år gamle sønn ble kjørt til akuttmottaket ved Skånes universitetssykehus. Han ble operert, og tilstanden skal være stabil.

– Det blødde så mye fra magen hans at jeg var livredd for at han skulle dø. Han besvimte flere ganger, og det tok evigheter før ambulansen kom, sier moren.

Til sammen ble seks bryllupsgjester sendt til sykehus. Brudens far er innlagt med hodeskader etter basketaket, og en av de andre skal ha alvorlige skader.

Ifølge Expressen var det rundt 80 gjester tilstede. 52-åringen skal ha gjemt seg på et toalett, men ble overtalt av politiet til å la seg pågripe.

SISTE NYTT

Siste nytt