Hopp til innhold

Døde etter krangel om parkeringsplass

En 78 år svensk kvinne, som ble slått ned under en krangel om en parkeringsplass i Landskrona mandag, døde i dag av skadene hun fikk.

Parkeringsplass i Landskrona

En mann i 20-30- års alderen forsvant fra parkeringsplassen etter mishandlingen.

Foto: SVT.SE

Den mistenkte gjerningsmannen satt i en rød Mazda eller Toyota på parkeringsplassen utenfor et varehus. Den 78 år gamle kvinnen og hennes mann kom kjørende i sin egen bil. De tutet for å få mannen i den røde bilen til å flytte seg, fordi han sto i veien.

Rev opp bildøren

Etter at de hadde parkert, rev den yngre mannen opp døren på førersiden. Den eldre mannen falt ut og slo hodet mot asfalten. Deretter fikk han flere slag mot ryggen og ansiktet.

Kvinnen forsøker å hjelpe mannen sin, men får et knyttneveslag i ansiktet og mister bevisstheten.

Den mistenkte gjerningsmannen i 20-30-årene forsvant fra parkeringsplassen i en rød Mazda eller Toyota. Politiet har ennå ikke pågrepet ham.

Døde av skadene

Etter mishandlingen ble den eldre kvinnen kjørt til sykehus i Lund, med alvorlige skader. Der døde hun i ettermiddag.

- Hun hadde kraftige blødninger som var umulige å operere, sier Per Längby, informasjonsansvarlig ved Skånes Universitetssykehus til SVT .

Grov mishandling

- Vi har ennå ikke pågrepet den mistenkte, men vi har fått inn viktige biter i puslespillet, sier informasjonsansvarlig for politiet i nordvestre Skåne, Göran Hassel til Expressen .

Politiet har fått inn flere tips om biler av samme type som den den mistenkte mannen forsvant i. - Det var en mindre 90-tallsmodell med såkalte popup-lykter, sier Hassel.

SISTE NYTT

Siste nytt