Hopp til innhold

Tre drept ved amerikansk militærbase

Tre personer er drept etter en skyteepisode ved en amerikansk militærbase i natt. Gjerningsmannen skal være blant de drept, fiølge talsmann for basen.

Tre er drept etter en skyteepisode ved militærbasen Quantico i Virginia, USA, opplyser løytnant Agustin Solivan, talsmann for basen. Quantico ligger ca 6 mil sør for Washington DC.

Den antatte gjerningsmannen skal først ha drept en soldat ved marinekorpset. Deretter forskanset han seg i en brakke på basen, og politiet omringet brakkebygget.

Gjerningsmannen er funnet omkommet, og har sannsynligvis skutt seg selv.

Skytepisoden fant sted rundt klokken 04 natt til fredag norsk tid. Ifølge Solivan skal den antatte gjerningsmannen være en marinesoldat som er ansatt på basen. Solivan opplyser også at de to ofrene er marinesoldater ved basen.

Motivene bak angrepet er foreløpig ukjent. Det er heller ikke utgitt noen informasjon om ofrene.

Quantico twitter

Tre personer er drept under en skyteepisode ved militærbasen Quantico i Virginia, USA. Innbyggerne i Virginia ble oppfordret til å holde seg innendørs.

Foto: Skjermdump

Kort tid etter skytingen ble det lagt ut en melding på både Facebook- og Twitter-sidene til militærbasen hvor de oppfordret innbyggerne til å holde seg hjemme.

SISTE NYTT

Siste nytt