Hopp til innhold

Endret statusen til «gift» - ved alteret

Noen er mer hektet på å oppdatere statusen sin på Twitter og Facebook enn andre. Da Dana Hanna giftet seg med sin kjære Tracy, dro han fram mobilen ved alteret og oppdaterte Twitter-kontoen sin – før han kysset bruden.

Dana Hanna oppdaterte Twitter-statusen sin ved alteret - før han kysset bruden
Foto: Printscreen

Hendelsen har fått mye oppmerksomhet på forskjellige tekno-blogger, blant annet hos The Daily Contributor .

Da den amerikanske programutvikleren Dana Hanna og hans kjære Tracy giftet seg 21. november ble vielsen og den store dagen som seg hør og bør dokumentert på video.

Idet presten erklærte Dana og Tracy som rette ektefolk, trakk brudgommen fram mobiltelefonen fra innerlommen, rett foran sin intetanende kone.

– Å. Dana oppdaterer statusen sin på Facebook, sa presten med et smil, noe som påkalte latter fra salen.

Selv snudde den nybakte ektemannen seg mot gjestene og viste tegn til dem at de måtte vente bittelitt til han hadde postet et nytt innlegg på Twitter-profilen sin .

Han ga så kona Tracy hennes egen mobiltelefon, slik at hun også kunne endre sin status til «gift».

– Som jeg sa: Jeg erklærer dere nå som rette ektefolk. Det er nå offisielt på Facebook, og det er offisielt i min bok. Og du kan nå kysse bruden, avsluttet presten med et stort smil.

– Ikke på Facebook SÅ ofte

Ifølge Hanna var mobilstuntet hemmelig for såvel brud og øvrige gjester. Den eneste som på forhånd fått et tips om at et slikt stunt kunne komme til å skje under vielsen, var presten.

– Det var bare for moro skyld – vi er egentlig ikke på Facebook SÅ ofte, heter det i en kommentar fra Hanna.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.