Hopp til innhold

Markerte Madeleines bursdag

Madeleine "Maddie" McCanns foreldre markerte i dag datterens fireårsdag.

Madeleine "Maddie" McCann
Foto: STR / REUTERS

Foreldrene brukte datterens bursdag til å be om en mer intens etterforskning av hennes forsvinning.

Det er i dag ni dager siden Madeleine forsvant fra hotellrommet mens foreldrene var ute og spiste middag.

SE OGSÅ: I dag fyller hun 4 år

Gerry og Kate McCann, Madeleine "Maddie" McCanns foreldre
Foto: Armando Franca / AP

- På Madeleines bursdag ønsker vi at dere skal fortsette letingen og fortsette å be. Hjelp oss å få Madeleine hjem, skriver foreldrene i en uttalelse i dag.

Fulgte Madeleines lukt

Portugisisk politi har det siste døgnet avhørt flere britiske turister på Algarve-kysten i forbindelse med forsvinningen av Madeleine.

Tre av turistene, to kvinner og en mann, ble avhørt i nesten åtte timer i den intense jakten på den fire år gamle jenta. Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere hvorfor de tre britene ble avhørt så lenge eller hvorfor de ble avhørt.

Ifølge avisen Correio de Manha har politiet avhørt et par som bodde i en ferieleilighet som politiets letehunder flere ganger hadde markert ved hver gang de skulle følge Madeleines lukt.

Holder nøkkelen til løsningen

En anonym politikilde sier til avisen at det britiske paret holder nøkkelen til løsningen på saken. Han hevder også at kidnappingen av Madeleine ble organisert fra Storbritannia.

Madeleines foreldre ble for to dager siden avhørt i over tretten timer, men politiet hevder at de ikke er mistenkte i saken.

Over 250 mennesker deltok i et nattevåk i solidaritet med unge Maddie i en kirke i går. De fleste bar grønne klær eller olivngreiner som et tegn på håp.

Nattevåk i forbindelse med forsvinningen av Madeleine "Maddie" McCann
Foto: STR / REUTERS

SISTE NYTT

Siste nytt