Hopp til innhold
Angrep mot NSAs hovedkvarter
Foto: Patrick Semansky / Ap

Skudd ved NSA

Oppsummert

En person er død og en alvorlig skadd etter at politiet avfyrte skudd mot to menn i en SUV som forsøkte å kjøre gjennom sperringene utenfor hovedkvarteret til den amerikanske etterretningstjenesten NSA. En uniformert mann er også skadd.

  • - NSA-episode ikke terror-relatert

    Kilder i politiet sier til nyhetsbyrået Reuters at hendelsen der en bil kjørte inn i en port ved en av inngangene til etterretningstjenesten NSA i Maryland i USA, ikke var terrorrelatert. En mann ble drept og en annen alvorlig såret i episoden.

  • CNN: En død etter NSA-skudd

    En politimann fra NSA skjøt og drepte en av to menn som forsøkte å trenge gjennom sperringene til NSA. Den andre inntrengeren er alvorlig skadd, melder CNN.

    Angrep mot NSAs hovedkvarter
    Foto: Patrick Semansky / Ap
  • Skadeomfanget ukjent

    Et bilde fra NBC4 viser en uniformert mann som fraktes fra stedet i ambulanse. TV-bilder fra stedet viser to skadde biler etter hendelsen. Den ene bilen tilhører politiet ved NSA. Rundt 40.000 mennesker jobber ved militærbasen der NSAs hovedkvarter ligger, ifølge BBC.

    – Skudd avfyrt utenfor NSA
  • – Angrep NSA-sperringer med SUV

    Skudd skal ha blitt avfyrt mot en SUV som ble brukt i forsøket på å kjøre gjennom sperringene utenfor NSAs hovedkvarter, skriver New York Daily News. Det er ennå uklart om noen er skadet.

    Laster Twitter-innhold
– Skudd avfyrt utenfor NSA

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no