Hopp til innhold

Hareide giftet seg i Lunde kirke

Lørdag fikk Krf-leder Knut Arild Hareide sin Lisa Maria Larsen i Lund kirke i Moi. Han overrasket alle med å synge brudemarsjen.

Akkompagnert av Elvira Nicolaisens far på orgel, overrasket Hareide med å synge Halvdan Sivertsens «Bruremarsj fra Lødingen» mens bruden gikk opp kirkegulvet, skriver VG.

Hareide bryllup

Se intervju med gjester og klipp fra før og etter bryllupet.

– Det var en rørende og flott vielse. Jeg står sammen med Knut Arild når vi har landsmøter, så jeg vet at han kan synge. Men jeg måtte tørke en tåre da jeg skjønte at det var han som sang, sier nestleder Dagrunn Eriksen til VG.

Sang i gave fra Valgerd

Blant de mange som gratulerer brudeparet, er tidligere Krf-leder Valgerd Svarstad Haugland. Hun ønsker Hareide til lykke med dagen og livet med Lisa Maria.

– Jeg er helt sikker på at dere kommer til å få det kjempefint bare dere husker å ta vare på hverandre og ta dere tid til hverandre, sier Haugland.

Hun er kanskje ikke kjent for å ha den beste sangstemmen, men har likevel gitt brudeparet en sang i gave.

Hør Valgerds sang til brudeparet

Ville overraske henne

Like før valgkampen i 2011 forlovet Knut Arild Hareide seg med sin Lisa Maria Larsen fra Flekkefjord.

Knut Arild Hareide har trolova seg med Lisa Maria Larsen frå Flekkefjord. Familien frå Rubbestadneset gratulerer», sto det i lokalavisa Bømlo-Nytt.

Hareide sier han ville overraske Lisa da han fridde.

– Derfor spurte jeg om en mentol. Den ligger i den bakre lommen i ryggsekken. Det var da veldig overraskende at du visste akkurat hvor den lå, sa Lisa.

Så tok hun opp esken og hørte at det klirret. Da hun kikket oppi esken så hun to ringer. Da ble hun helt stum, sier Hareide.

Hareide ble KrF-leder i april fjor, som den første som har gått inn som leder i partiet uten å være smidd i hymens lenker.

AKTUELT NÅ