Hopp til innhold

Obamas tale ble sovemedisin

Lange taler kan fort være søvnvekkere – til og med USAs president Barack Obama sliter visst til tider med et ikke altfor våkent publikum.

Video Obama er ikke alltid like spennende

Mange drømmer nok om å få oppleve taleren Barack Obama på nært hold, men da den amerikanske presidenten skulle holde tale under eksamensfesten ved Kalamazoo Central High School i Michigan var det ikke alle som var like interesserte virket det som.

Som du kan se i videoen over slet gutten som stod til høyre bak presidenten virkelig med å holde fokus.

Flere ganger under Obamas tale gjesper gutten, før han til slutt virker å sovne helt på en av æresplassene midt i tv-ruta.

Spesielt utvalgt skole

Obama er en travel president og alle hans offentlige opptredener er som regel nøye planlagt. I dag har han blant annet brukt tid på å diskutere Midtøsten-problematikk med den palestinske presidenten Mahmoud Abbas.

PALESTINIANS-ISRAEL/OBAMA

USAs president Barack Obama lovte den palestinske presidenten Mahmoud Abbas hjelp til gjenoppbygging av Gaza under dagens møte.

Foto: LARRY DOWNING / Reuters

Les også: USA gir milliarder til Gaza

Derfor var det nok mange som var stolte i Michigan da en av byens skoler ble den utvalgte da Det hvite hus skulle velge hvem som skulle få avgangstale fra Obama.

Kalamazoo Central High School var en av 1000 skoler som hadde søkt om å få besøk av presidenten til sin eksamensfeiring på mandag.

Dermed er det nok en litt flau ung mann som nå ser bildene av seg som sovende tilhører fare verden rundt i alle medier.

SISTE NYTT

Siste nytt