Hopp til innhold

Twilight-stjerner til Stockholm

Noen dager før den tredje Twilight-filmen, Eclipse, får premiere, kommer to av hovedrolleinnehaverne til Sverige.

twilight

Taylor Lautner (t.v), Kristen Stewart og Robert Pattinson i en scene fra 'Twilight Saga: Eclipse'.

Foto: Kimberley French / AP

Den 21. juni dukker Kristen Stewart opp i Stockholm. Mange hadde nok sett at hun hadde følge med sin kjæreste, vampyrtolkeren Robert Pattinson. Men fansen må nøye seg med Taylor Lautner, melder Aftonbladet.

Det finnes så klart mange fans her, så dette kommer sikkert til å bli litt hysterisk. Dersom ikke alle er litt utkjørte etter bryllupet da, sier pressesjef Ann-Marie Bergmark i Nordisk Film til magasinet Metro, og refererer til det forestående svenske prinsessebryllupet.

Pattinson kommer ikke

Til magasinet sier Bergmark videre at filmens kanskje største stjerne, Robert Pattinson, er forhindret fra å komme til Sverige.

– Jeg tror at han er opptatt med innspillingen av en annen film,
sier hun.

Les også: «Twilight»-stjerne får drømmerolle

Eclipse får premiere i Norge 30. juni.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober