Hopp til innhold

Kristenn Einarsson går av

Etter nesten 20 år som sjef for De norske Bokklubbene, melder administrerende direktør Kristenn Einarsson at han går av.

Kristenn Einarsson
Foto: Lise Åserud / Scanpix

Einarsson har meddelt styret i De norske Bokklubbene at han vil benytte sin avtalte rett til å gå av med pensjon når han fyller 60 år i juni 2010.

Han kommer likevel til å bli i Bokklubbene ut året, etter oppmodning av styret. Årsaken skal være at styret ønsker å sikre en god rekrutteringsprosess, skriver Bokklubbene selv i en pressemelding.

Einarssons stilling vil bli utlyst i nærmeste framtid, og styret ønsker å vurdere både interne og eksterne kandidater.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)