Hopp til innhold

Søk etter savnet 21-åring

Politiet har iverksatt søk etter 21-åringen som har vært savnet siden søndag morgen.

Søk etter savnet 21-åring

Frivillige fra NRRL, Norsk Redningshunder, Røde Kors og Norsk Folkehjelp deltar sammen med Sivilforsvaret og Tromsø Brannvesen i søket etter den savnede mannen.

Foto: Eskil Mehren / Nrk

Politiet har iverksatt søk etter 21 år gamle Thomas Woll Nicolaysen som ble meldt savnet av familien etter helgen. Woll Nicolaysen ble sist sett i Tromsø sentrum tidlig søndag morgen.

– Et vitne har sett en mann som passer beskrivelsen av den savnede rundt kvart på seks søndag morgen på Strandveien i sør på Tromsøya. Vitnet så en mann gå sørover langs veien, sier politioverbetjent Hans Martin Moen til NRK.

Spor etter mobiltelefon

Thomas Woll Nicolaysen

Personer som har observert Thomas Woll Nicolaysen kan kontakte Tromsø politistasjon på telefon 776 98500.

– Telefonen til savnede har også slått inn i området Sydspissen på Tromsøya. Det skjedde like etter vitneobservasjonen, og gir en indikasjon på at savnede har befunnet seg i området, sier politioverbetjenten.

Frivillige fra NRRL, Norsk Redningshunder, Røde Kors og Norsk Folkehjelp deltar sammen med Sivilforsvaret og Tromsø Brannvesen i søket etter den savnede mannen.

– Vi har innsatsleder og mannskap på plass fra politiet, som også får hjelp av frivillige organisasjoner, forteller Moen.

Ber folk sjekke ulåste boder

Politiet ber om hjelp fra beboere i området rundt Sydspissen til å sjekke ulåste garasjer, boder eller lignende.

– Vi ber om at folk som bor i området sjekker boder, garasjer, dukkehus og lignende som savnede kan ha tatt seg inn. Spesielt i området fra Rema 1000 på Strandveien rundt Sydspissen og helt til Sorgenfri ber vi folk å være spesielt påpasselige, oppfordrer Moen.

Den savnede er 21 år, slank, mørk blond, kort hår, blå øyne og var trolig iført sort t-skjorte, hvit kortarmet skjorte, sort ullfrakk, blå dongeribukse da han forsvant.