Hopp til innhold

Reginiussen forlater Lecce

Italia-proffen Tore Reginiussen bryter kontrakten med den italienske Serie A-klubben Lecce. Nå åpner han for spill i Norge.

Tore Reginiussen

Utenlandsproff Tore Reginiussen kan snart være klar for norsk seriespill.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

– Vi har blitt enige om å avslutte, bekrefter Reginiussen overfor nrk.no.

– Nå står jeg fritt til å velge klubb fram til 1.juli. Da har jeg igjen avtale med Schalke 04 i halvannet år til, sier den tidligere TIL- og Alta-spilleren.

Tore Reginiussen drar fra Italia uten å ha spilt et eneste minutt i Serie A. En skade i hælen har ødelagt for finnmarkingen.

I forrige uke fikk han konstatert væske i et bein i hælen.

– Nå håper jeg å bli frisk i løpet av noen uker. Og på å kunne trene fotball igjen i løpet av februar, sier Reginiussen.

Tungt utenlandsopphold

Reginiussen har slitt med skader helt siden han forlot Tromsø for et drøyt år siden. I Schalke 04 ble det kun to kamper. Skader med dertilhørende benkesitting har preget store deler av altaværingens utenlandsopphold.

– 2010 ble et mareritt. Jeg kunne blitt i Italia og tjent gode penger, men nå handler det om å få karrieren tilbake på sporet igjen.

Kontrakten med den tyske storklubben utgår i 2013, men alt tyder på at finnmarkingen ikke fullfører den.

Utelukker ikke Eliteserien

Nå kan det i stedet bli spill i hjemlandet.

– Jeg reiser til Norge om et par dager. Først må jeg bli helt frisk i foten. Så utelukker jeg ikke verken norske klubber eller andre klubber i Skandinavia der jeg kan spille fram til sommeren, sier Reginiussen.

Tore Reginiussen har 15 kamper for U21-landslaget og åtte på A-landslaget, hvor han scoret det eneste målet da Norge spilte uavgjort mot Irland.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.