Hopp til innhold

Fra NRK Sporten til Barne-TV

Carina Olset (28), som er kjent fra NRK Sporten, blir programleder for den nye Barne-TV serien «Kråkeklubben» i Tromsø.

Carina Olset

Carina Olset har jobbet i NRK Sporten i Oslo siden 2006. Nå blir hun programleder for Barne-TV i Tromsø.

Foto: Nrk/Ole Kaland

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– Jeg gleder meg til å komme i gang, til å lære masse nye ting, og ikke minst til å bo i verdens fineste landsdel, sier Carina Olset til NRK.no

Carina Olset er fra Burfjord i Troms, gikk videregående skole i Nordreisa og ble uteksaminert fra Journalistutdanningen i Bodø våren 2003.

Deretter jobbet hun som sportsjournalist i Nordlys og Bladet Tromsø, hvor hun også jobbet som vaktsjef. I 2006 begynte hun i NRK Sporten, og der har hun siden jobbet som reporter, programleder og vaktsjef.

– Jeg har stortrivdes i jobben i Oslo, men når denne muligheten kom hadde jeg ikke lyst til å si nei. En utfordrende jobb i en fantastisk fin by var uimotståelig. Barne-TV blir noe helt nytt, og jeg går til jobben med stor ydmykhet og pågangsmot. Barn er en herlig målgruppe, og ikke minst ærlig målgruppe.

– Gledelig

«Kråkeklubben» er for de minste barna, og produseres av NRK Troms og Finnmark i Tromsø.

– Dette er gledelig for oss, og spesielt morsomt er det at vi får kapret et så profilert ansikt fra NRK Sporten. Carina er tøff og samtidig sjarmerende . Slike evner er det bra at hun har når hun nå skal trå i fotsporene til suksesser som «Ugler i Mosen» og «Dyrevenn», sier redaksjonssjef Reuben Sletten ved NRK Troms og Finnmark.

«Går rett gjennom ruta»

Prosjektleder Beate Hårstad Jensen mener burfjordingen er en programleder for fremtiden.

– Carina Olset er et stort TV-talent som går rett igjennom ruta til barna vi skal nå. Hun har solid TV-erfaring fra NRK og er ei dyktig og positiv jente som vi gleder oss til å få med i «Kråkeklubben», sier hun til NRK.no

Carina tiltrer i stillingen fra januar 2011, mens programmet «Kråkeklubben» vil du først kunne se på NRK Super fra høsten 2011.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Flere nyheter fra Troms og Finnmark