Hopp til innhold

Jente (17) ble borført, banket opp og forlatt

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Jenta ble forlatt svært lettkledd, og måtte ta seg inn i en fremmed bolig for å finne mer klær før hun begynte å gå den lange veien hjem.

En 17 år gammel jente fra Hammerfest ble i helga banket opp av to jevnaldrende jenter. Fire personer er siktet i saken, som også omfatter frihetsberøvelse.

– Det vi vet er at ei ung jente på 17 år ble dratt ut av en fest natt til søndag. Deretter ble hun tatt inn i en bil, og fraktet ut til Forsøl. Der ble hun utsatt blant annet for vold. Vår etterforskning dreier seg nå om tre punker: frihetsberøvelse, vold og det at hun blir hensatt i en hjelpeløs tilstand der ute, sier poltistasjonssjef ved Hammerfest politistasjon, Terje Wikstrøm.

Jenta ble forlatt svært lettkledd, i bare skjørt og singlet, og måtte ta seg inn i en bolig for å skaffe seg mer klært, før hun måtte gå flere kilometer fra Forsøl og tilbake til sitt hjemsted, som ligger i området Prærien i Hammerfest.

– Alvorlig belastning

Fire personer er mistenkt i saken. To jenter på 18 og 21 år. Samt to menn, den ene 17, den andre 25 år. Alle er i avhør.

– Har de innrømmet noe?

– Nei. Det har de ikke. De er siktet for noen punkter hver for seg, og de som er avhørt så langt har ikke erkjent straffeskyld for forholdet.

Alle fire er løslatt etter avhør, opplyser politiet til NTB mandag kveld.

Offeret har vært til behandling ved Hammerfest sykehus, og skadene er etter det NRK kjenner til i samsvar med det hendelsesforløpet politiet sitter på.

– Hun har ingen alvorlige skader, fysisk sett. Psykisk sett har saken vært en belastning for henne.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Flere nyheter fra Troms og Finnmark