Hopp til innhold

Finjord aktuell som Stabæk-trener

Roger Finjord er aktuell som trener for Stabæks damelag.

Roger Finjord

Roger Finjord kan bli ny trener for Stabæks damelag

Finnmarkingen Roger Finjord (38) kan bli ny trener for Stabæks damelag.

At Roger Finjord er aktuell bekrefter også styreleder for Stabæk fotballs kvinneavdeling, Axel Daasvand, til NRK.

– Roger Finjord er flink og får gode skussmål, og han er en vi vurderer seriøst som ny trener. Han har vært på en liste med åtte til ti navn som vi har jobbet med, men vi har foreløpig ikke signert noen avtale med en ny trener. Men jeg regner med at vil skal ha avklart trenerspørsmålet i løpet av uka, sier Axel Daasvand.

Video nsps_upload_2009_12_14_18_42_54_1452.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Har flere navn

Stabæk, som ble nummer to i årets toppserie, har hatt åtte til ti navn som erstatter for Jan Aksel Odden . Det ble i november klart at Odden slutter som trener for Stabæk-damene.

Roger Finjord skal etter det NRK erfarer være den som Stabæk ønsker seg mest. I dag reiste han fra Alta til Oslo for å ha forhandlinger med Stabæk.

– Det er viktig at vi blir enige før jul, både for Fotballforbundet og for familien min, sier Roger Finjord til NRK.

- Har veldig lyst

Finjord er i dag kretsansvarlig for spillerutvikling i Finnmark og hovedtrener for Norges U23-lag for damer. Dersom Finjord begynner som trener i Stabæk, vil man måtte finne ny trener for U23.

– Vi har hatt god dialog ei stund. Jeg skal snakke med dem i dag, så skal vi se om vi kan bli enige om et samarbeid for de to neste årene. Jeg har veldig lyst å jobbe i toppfotball, mot et så spennende lag som Stabæk og en så spennende klubb som Stabæk. Tror jeg kan dra med meg en god del av de erfaringene jeg har gjort i Finnmarksfotballen. Og samtidig kunne utvikle meg selv som trener i en slik klubb, sier Finjord.

Roger Finjord har Norges Fotballforbunds høyeste trener- og lederutdanning, og har trent Alta IFs fotballherrer i 1. divisjon og var med Norges damelandslag til
OL i Beijing i 2008.

– Jeg har veldig lyst å trene Stabæk. Det å knytte godt samarbeid på tvers av dame- og herrelaget i en så god klubb og med så gode supportere som Stabæk har, tror jeg er en spennende utvikling for norsk toppfotball, sier Finjord.

Mer om Finjord:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– Vi har hatt god dialog ei stund. Jeg skal snakke med dem i dag, så skal vi se om vi kan bli enige om et samarbeid for de to neste årene, sier Roger Finjord, som

– Jeg har veldig lyst å jobbe i toppfotball, mot et så spennende lag som Stabæk. Og en så spennende klubb som Stabæk. Jeg tror jeg kan dra med meg en god del av de erfaringene jeg har gjort fra Finnmarksfotballen. Og samtidig kunne utvikle meg selv som trener i en slik klubb.

Bekrefter