Hopp til innhold

Lillebror Reginiussen til Tromsø

Mads Reginiussen følger i storebrors fotspor.

Mads Reginiussen
Foto: Kent-Einar Myreng / NRK

Mads Reginiussens kontrakt med Alta går ut etter denne sesongen.

Reginiussen har i flere år vært i Tromsøs søkelys, og nå har han skrevet under på en fireårskontrakt med klubben.

20-åringen ble presentert som TIL-spiller på en pressekonferanse onsdag. Han tar på seg TIL-trøya fra nyttår.

Mads Reginiussen
Foto: Kent-Einar Myreng / NRK

- Mads er, tross sin unge alder, en spiller vi har fulgt tett i flere år allerede – og forhandlingene med både spiller, foreldre og Alta IF har vært ført i en god tone. At talenter fra Finnmark velger Tromsø Idrettslag er også en fjær i hatten for oss, sier sportsdirektør i TIL, Morten Kræmer til klubbens nettside.

Storebror fornøyd

Også storebror Tore Reginiussen er storfornøyd med at lillebror nå blir TIL-spiller.

- Mads er en bra spiller – hans styrke er utvilsomt løpskapasiteten. Han dekker store rom defensivt - samtidig som han bidrar offensivt – og scorer mange mål til å være midtbanespiller. Jeg tror Mads med en god treningsvinter kan bidra på A-laget allerede kommende sesong, sier Kræmer til til.no.

Mads Reginiussen har sagt til NRK at det alltid har vært en drøm å spille for TIL, og at han alltid har heiet på klubben.

Men om Mads og Tore spiller på samme lag neste sesong er likevel temmelig usikkert siden Tore har sagt klart ifra at han ønsker å forlate Tromsø etter denne sesongen.

Midtbanespilleren har startet alle kampene for Alta denne sesongen og har scoret seks – bare Vegard Braathen (på utlån fra Tromsø) har scoret flere mål for klubben denne sesongen.

(NRK/NTB)

Flere nyheter fra Troms og Finnmark