Hopp til innhold

Etterlyses landet over

Hells Angels-medlemmet som stakk et annet klubbmedlem med kniv er nå etterlyst over hele landet. Politiet aner ikke hvor han er.

Hells Angels
Foto: BERTHOLD STADLER / AFP

Politiadvokat Torstein Lindquister sier til Bladet Tromsø at de ikke har noen formening om hvor 39-åringen er, og at de derfor har etterlyst ham gjennom alle politidistrikene i landet.

Lindquister utelukker heller ikke at mannen kan ha forlatt landet.

- Vi registrerer bare at han ikke er funnet. Vi vet ikke om han har forlatt byen, sier politijuristen til NRK.  

Mannen er formelt siktet legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap, og politiet ønsker han pågrepet så snart som mulig.

Internt bråk

Det var natt til søndag at et fremstående medlem av Hells Angels i Tromsø ble stukket i halsen med kniv fire ganger. Vitner har etter det NRK vet utpekt et annet HA-medlem som gjerningsmann. Mannen som ble stukket ned ble behandlet på sykehus, men skrev seg selv ut kort tid etter. Den antatte gjerningsmannen forsvant fra festen, og har siden vært som sunket i jorda.

Også NRK Troms og Finnmark har forsøkt å komme i kontakt med mannen, uten hell.

Indre justis

Personer med god kunnskap om den harde indre justisen i Hells Angels utelukker ikke at knivstikkeren kan bli utsatt for hevnaksjoner eller andre former for reprimander fra HA-miljøet.

- Den indre justis er nedfelt i interne regler i miljøet, og de er man bundet til.

Dette er regler som er fastsatt helt fra oppstarten av klubbmiljøene, og som vedvarer frem til i dag, mener politiinspektør Harald Moholt. Han har jobbet svært mye med motorsykkelmiljøet.

Les mer om Hells Angels

 

 

 

 

Flere nyheter fra Troms og Finnmark