Styreleder Trygve Myrvang sier til NRK at 0 poeng på fire kamper ikke får konsekvenser for treneren.

Tromsø Idrettslag tapte 0-2 mot Ham-Kam på Alfheim søndag.

TIL ligger sist på tabellen uten et eneste poeng etter fire kamper i årets Tippeliga.

Men styreleder i TIL, Trygve Myrvang, er klar på at treneren ikke får sparken med det første.

- Dette får ingen konsekvenser for Normark, sier Myrvang til NRK.

Betyr det at treneren sitter trygt foreløpig?

- Jeg har ingen annen kommentar utover det jeg nettopp sa, svarer styrelederen.

Ham-Kam vant på straffer

Tromsøs keeper Knut Borch så ut til å bli helten på Alfheim. Han reddet straffen fra Ham-Kams toppscorer og midtstopper Juha Pasoja.

Men dommer Tommy Skjerven pekte hele tre ganger på 11 meters merke.

I det 41. minutt ble det straffe etter at Knut Borch taklet Balasz Nikolov. Reprisen viser at Borch tok ballen før mannen, men Nikolov satte ballen sikkert til høyre for TILs sisteskanse. 0-1.

Etter pause er det på nytt straffe til Ham-Kam. Også denne gang er det Knut Borch som blir straffet for å ha revet ned en motspiller.

Tommy Øren blir hindret fra å heade og Skjerven blåser for Ham-Kams tredje straffe.

Balasz Nikolov scorer sitt andre for dagen. Ham-Kam vinner 0-2.

TIL med årsbeste

Tromsø spilte periodevis offensiv og god fotball. TIL vant mange dueller. Særlig i første omgang. Laget skapte også noen sjanser. Alt i alt leverte TIL årsbeste på Alfheim.

Likevel ble det altfor tannløst og ueffktivt.

Krisen i laget ble godt synlig mot slutten av kampen. Istedet for å bruke kantene ble ballene løftet opp mot Ole Martin Årst som heller ikke i dag hadde noen god kamp for de rød/hvite.