Hopp til innhold

Fortsatt ingen spor

Mann (50) savnet siden natt til 1. januar.

Letingen trappet opp
Foto: Maria Saijets / NRK

Jan Samuel Nystad (50) fra Karasjok ble i dag meldt savnet av familie etter at han ikke har vist livstegn fra seg siden natt til 1.januar.

Politiet startet letingen i ettermiddag, men like etter klokken 21.30 torsdag kveld var det fortsatt ingen tegn til den savnede.

- Skydekket er nå lettet, men det søkes uten funn, sier operasjonsleder Bjørn Tormod Sivertsen ved Øst-Finnmark politidistrikt til NRK.

- Vi fortsetter søket frem til klokken 24.00 i kveld, så gjennopptar vi søket i morgen hvis han fortsatt er savnet, forteller Sivertsen.

Den savnede hadde vært på en nyttårsfest et par kilometer fra der han bor. Utpå morgenen ble festen brutt opp, og etter det har han ikke vist noe livstegn fra seg.

Jan Samuel Nystad

SAVNET: Jan Samuel Nystad (50).

Foto: Politiet

Trapper opp letingen

Etter at familien meldte personen savnet torsdag formiddag har letingen blitt trappet opp. Seaking fra Banak, Sivilforsvaret, det lokale brannvesenet i Karasjok og to ettersøkshunder fra Alta søker nå.

 

- De vil komme frem om noen timer, sier Johansen.

Letemannskaper leter i nærområde ved den savnedes bopel, men også der han sist ble sett på fest.

- Vi har ingen mistanke om hva som kan være skjedd eller hvor han kan være. Vi vet heller ikke hvor lenge vi skal lete i dag, forteller politiet.

Hvis det er noen som har informasjon ber politiet om at de tar kontakt med Politiet i Øst-finnmark på telefon 78972000.