Hopp til innhold

– Kona ble ganske sjokkert

Men Prijovic spiller cupkampen mot Kirkenes med brudd i nesen.

Tromsø-spissen Aleksandar Prijovic brakk nesen da han smalt ansiktet rett inn i målstanga i kampen mot Sandnes Ulf i går.
Men i dag var han tilbake på treningsfeltet - fast bestemt på å spille onsdagens cupkamp uten maske.

Prijovic vil spille med brukket nese. FOTO: Gunnar Grindstein

Mange på Alfheim, og i TV-stolen, fikk seg nok en støkk da Tromsø-spissen Aleksandar Prijovic smalt ansiktet hardt rett i målstanga i sluttminuttene mot Sandnes Ulf søndag.

Serberen ble liggende lenge – før han reiste seg og fullførte kampen – med brudd i nesen.

– Når kona mi fikk se det, ble hun ganske sjokkert. Hun trodde at hvis jeg hadde truffet annerledes, lenger opp i hodet, kunne jeg til og med ha strøket med, forteller Prijovic til NRK.

Trente for fullt

Mandag trente han for fullt på Alfheim – med plaster over nesen. Og onsdag vil han mer enn gjerne spille 1. rundekampen i NM-cupen mot 3. divisjonslaget Kirkenes IF i Kirkenes. Uten maske.

– Jeg er klar. Jeg vil selvsagt spille. Denne cupkampen er viktig før seriekampen mot Aalesund på søndag, sier Prijovic, som har fått lite spilletid i seriekampene så langt. Skuffende for spissen som scoret mer enn Zdenek Ondrasek i vinter.

– Situasjonen er vanskelig for meg. Jeg venter på min sjanse. Og har ikke fått mange minuttene på å vise meg fram så langt denne sesongen. Men det er treneren som bestemmer, sier Prijovic.

Prijovic

Trente med plaster.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

Får sjansen fra start?

Trolig starter han på topp mot Kirkenes onsdag. Trener Agnar Christensen lar kapteinen Miika Koppinen og Morten Moldskred hvile.

I Kirkenes er banen ryddet for snø. Og det er meldt fem plussgrader på kampdag. Kirkenes har slått ut Bjørnavatn og fjorårets 1. rundemotstander for TIL, Porsanger, i kvaliken før møtet med TIL.

PS! Cupkampen mellom Kirkenes og Tromsø streames direkte på nrk.no. Avspark klokken 1700.