Start vant 3-2 mot Bærum

Start-spillerne hadde lovet å gi alt i kampen mot Bærum søndag kveld. Og få minutter før slutt sørget Jesper Mathisen for tre poeng til Start på straffespark.

Start

Start klarte ikke å utnytte et straffespark, men fikk i stedet et baklengsmål i 1. omgang mot Bærum (Arkivfoto).

Start fikk det ikke helt til i 1. omgang i Bærum, og måtte gå av banen med ett baklengsmål.

Like før pause setter nemlig Bærums Rozhar Shaswari inn 1-0 målet, etter en kontring.

Start klarte heller ikke å utnytte situasjonen der Amin Nouri blir felt inne i 16-meteren, og Start får straffe. Ernest Asante klarer nemlig ikke å skåre på Bærums målvakt Fredrik Svarstad Eriksen.

«En berg og dalbane av en omgang. Dette kan vi ikke være bekjente av!» skriver ikstart.no i sin live-oppdatering.

Klarte tre poeng

I 2. omgang utligner Start-kaptein Glenn Andersen til 1-1, når han header ballen i mål, etter ei passning fra Jesper Mathisen. Men 6 minutter etter legger Daniel Berg på til 2-1 til Bærum.

Etter 83 minutter skårer Gudmundur Kristjansson, og det er igjen uavgjort.

88 minutter ut i kampen får Start igjen straffe. Denne gangen er det Jesper Mathisen som tar straffen, men Svarstad Eriksen redder igjen, og Mathisen skårer først på returen.

Men det er godt nok til at Start kan ta tre poeng med hjem til Sørlandet.

Siste kamp før ferien

På grunn av fotball-EM er dette den siste kampen før sommerferien. Det var forventet at Start skulle slå Bærum, som ligger helt sist på tabellen i 1. divisjon.

I forrige bortekamp tapte sørlendingene 0-3 for Mjøndalen, men Start-spiller Rolf Daniel Vikstøl lovet før helga at Start ikke skulle slappe av mot tabelljumboen, men gi alt for å ta med tre poeng hjem.