Start heldige i Bodø

Debutant i startoppstillingen Rolf Daniel Vikstøl ordnet ett poeng for Start fire minutter før full tid.

Starts Christer Kleiven i duell mot Bodø/Glimts Trond Fredrik Ludvigsen

Dermed endte oppgjøret på Aspmyra med poengdeling og 1-1, noe gjestene fra Sørlandet har grunn til å være mest fornøyd med.

Etter mange sjanser fikk Bodø/Glimt hull på Start-forsvaret i det 65. minutt.

Stig Johansen skåret fra seks meters hold, og det luktet lenge av tre poeng til hjemmelaget.

Debutantens kveld

Men så fikk debutant i Start-oppstillingen Rolf Daniel Vikstøl muligheten til å presentere seg.

Et Start-frispark ble nikket inn i feltet, keeper ga retur ut av sekstenmeteren - og der fikk Vikstøl en fulltreffer på direkten.

Stillingen var 1-1 i det 86. minutt, og Start hadde ytterligere èn sjanse til å kapre alle poengene på Aspmyra. Men Morten Hæstad headet rett på keeper fra kloss hold.

Freeman tilbake

Rolf Daniel Vikstøl gikk inn på venstreback-plass for Branislav Miličević som måtte sone karantene.

Hunter Freeman var tilbake fra karantene på høyreback, og Solomon Owello startet på bekostning av Bernt Hulsker, som var ute av laget igjen.

I vår vant Start 4-0 mot Bodø/Glimt på Sør Arena. Mads Stokkelien skåret to mål, Clarence Goodson og Geir Ludvig Fevang skåret ett mål hver.

Lett å få flyskrekk av dette - men det finnes råd 00:41