Tap for Start

Tromsø slo Start 2-0 på Alfheim i eliteserien søndag kveld. Mål av "Mos" Abdellaoue og rekordjagende Sigurd Rushfeldt avgjorde kampen.

Rushfeldt nærmere scoringsrekorden

Veteranspiss Sigurd Rushfeldt møtte en annen veteranspiss i Ole Martin Årst på den andre banehalvdelen. Den duellen gikk Rushfeldt seirende ut av. Her er han i kamp med Starts Christer Kleiven.

Start skulle hevne fjorårets bitre nederlag på Alfheim søndag. Men slik gikk det ikke.

To kjappe mål

Det var lenge målløst på Alfeim, men i det 71. minutt fant "Mos" Abdellaoue nettmaskene for hjemmelaget.

Bare minutter senere stanget Sigurd Rushfeldt inn 2-0-målet og sikret seieren for vertene.

Det betyr at spissen er bare ett fattig mål unna å tangere Harald Brattbakks scoringsrekord i Tippeligaen på 166 mål.

– Fortjent seier

Med det endte Starts seiersrekke på 2 kamper.

Sørlandslaget fikk det tøft da Jesper Mathisen ble skadet og måtte ut etter en snau halvtime.

Men treneren mener de som var på banen ikke spilte opp mot sitt beste.

– Vi misser i enkle situasjoner og ligger under 2-0, da er løpet kjørt. Men Tromsø vinner fortjent, sier Starts trener Knut Tørum.