Gir trampolina æren

Mads Stokkelien skåret ei perle av et mål mot Sandefjord. Trampolina i hagen får æren.

Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Mads Stokkelien (19) skåret sitt femte eliteseriemål da Start møtte Sandefjord på Sør Arena onsdag. Klikk på bildet og se intervjuet med Stokkelien og Fevang som sørget for seieren.

Sandefjord lenge så ut til å ta alle poengene, men Start snudde kampen til seier i sluttminuttene på Sør Arena.

LES: START LO SIST OG BEST

Geir Ludvig Fevang

Geir Ludvig Fevang setter inn 3 - 2 på straffe for Start.

Etter mye godt spill i andre omgang fikk Start endelig uttelling da Mads Stokkelien satte inn et fantastisk mål etter 78 minutter og utlignet til 2 - 2 mot Sandefjord.

– Jeg har faktisk øvd en del på trampolina på sånne skudd, sier Stokkelien til NRK, som mener dagens volly er hans fineste mål noensinne.

Få minutter etter sørget Geir Ludvig Fevang for 3 - 2 og tre poeng til Start på straffespark, etter at Christian Bolaños ble felt inne i feltet.

Start åpnet andre omgang svakt, men dominerte spillet fullstendig utover i andre omgang. Sandefjord hadde mer enn nok med å forsvare seg, men de forsvarte seg godt og tviholdt på ledelsen fram til Stokkeliens store skåring.

(Artikkel fortsetter under video)

Knut Tørum

Se intervju med en storfornøyd Knut Tørum etter kampen.

Fartsfylt første omgang

Det ble en svært fartsfylt og målrik start på Sør Arena, med tre mål i løpet av 11 minutter i den første halve omganga.

Etter 10 minutters spill skåret Sandefjord på sin første store sjanse. Fenan Salcinovic dribler seg fri fra Start-forsvaret og skyter i stolpen. Men ballen treffer ryggen på Starts målvakt Kenneth Høie og triller over streken.

Start - Sandegjord

Fenan Salcinovic skårer 0-1 målet for Sandefjord. Ballen gikk i stolpen via ryggen til Start-målvakt Kenneth Høie og i mål.

Sju minutter etter utligner Start. Petter Bruer Hanssen slår en lang corner som skalles kontakt i mål av Bård Borgersen, som kommer inn i stor fart.

Etter 21 minutters spill løper Sandefjords Erik Mjelde seg fri på bakre stolpe i et frispark inn i 16-meteren. Mjelde står helt alene og nikker ballen i mål fra kort hold.

Men til tross for at gjestene ledet etter første omgang, var det altså Start som lo sist på Sør Arena.

Lett å få flyskrekk av dette - men det finnes råd 00:41