Start slått ut av cupen

Start ble slått ut av cupen etter et fotballdrama mot Løv-Ham på Sør Arena.

Christian Bolaños

Christian Bolanõs kunne ha avgjort for Start til full tid, men klarte ikke å score på et straffespark i det 90. minutt.

Det ble spennende da Start møtte Løv-Ham i cupen på Sør Arena torsdag.

Det stod 2-2 etter ordinær tid og det hele måtte avgjøres ved straffespark.

Løv-Ham trakk det lengste strået og Start er ute av cupen etter den tredje runden.

Tar skylda

Jesper Mathisen tar på seg skylda for at Start ble slått ut i tredje runde i cupen.

I den dramatiske straffespark-konkurransen mot Løv-Ham bommet han på den femtende straffen.

Dermed tapte Start tilsammen 15-16 på Sør Arena og cup-eventyret er over.

Målscorerne:

Espen Børufsen scoret Starts første mål i det 38. minutt.

Mads Stokkelien la på til 2-0 rett før pause.

I andre omgang reduserte Løv-Ham, men måtte ha hjelp av Starts Jesper Mathisen som gjorde selvmål i det 65. minutt.

Kim-Rune Hellesund utlignet for Løv-Ham etter 68 minutter slik at det stod 2-2 ved full tid.

Ekstraomganger

Start kunne ha avgjort kampen i det 90. minutt da Christian Bolaños skulle frem for å ta straffe.

Bolaños klarte ikke å score og det stod dermed uavgjort ved full tid og det var klart for ekstraomganger.

Det ble ikke scoret noen mål i ekstraomgangene og det hele måtte avgjøres ved straffespark.

Løv-Ham trakk det lengste strået og sendte Start ut av cupen etter en meget lang og spennende straffespark-konkurranse.

Lett å få flyskrekk av dette - men det finnes råd 00:41