Hopp til innhold

Konkurrerte seg frem til festivaljobb

Stereobrigade får være oppvarmingsband for det amerkanske bandet Kamelot i Sandnes neste år.

Stereobrigade

Stereobrigade består av Runar Gundersen,vokal,OlaRossehaug,gitar Stian Tønder keyboard, Espen Haugland trommer ,og Pål Ellingsen Bass

Foto: Ingebrigt Rossehaug

Classic Rock Festival i Sandnes satser friskt mot neste år. Foruten de store navnene som trekker publikum, skal også lokale band få muligheten til å stå på scenen. Det skjer ved fire lokale konkurranser i Sandnes, Stavanger, Haugesund og Egersund.

Battle of the bands

I går ble første "Battle of the bands" avviklet i Sandnes. Vinneren ble Stereobrigade fra Egersund og Stord. Premien er å spille på hovedscenen under neste års Classic Rock Festival, og for Stereo Brigade er premien å være oppvarmingsband for amerkanske Kamelot.

Bandene Azusa Street, Lucky Lew, Triple Trouble, Freestyle Picnic, Six Eyes Lost, Borderline Case, Johnny Hacocks og Sterobrigade (tidligere Graceland Gospel) kjempet om seieren i Sandnes turnhall lørdag. De som ble nummer to og tre får tilbud om å spille i festivalteltet.

Stereo Brigade kan du høre her: Stereo Brigade

Symfonisk power-metalband

Det amerikanske bandet Kamelot er et av trekkplasterne til Classic Rock Festival neste år. De opptrådte i Norge for første gang i 2006 på Rocekfeller. Vokalisten Roy Khan er fra Elverum, men bandet ble startet i Tampa i Florida i 1991. Khan overtok som vokalist i 1997. Bandet blir blant annet omtalt som et symfonisk power-metalband.

Her kan du se videoen: Kamelot - The Haunting