Vålerenga avgjorde like før slutt

Vålerenga ledet 3-2 gjennom store deler av andre periode, mens gjestene fra Stavanger utlignet i tredje. Det holdt imidlertid bare i noen minutter.

Stavanger Oilers - Vålerenga

Lagene scoret omtrent annenhver gang hele kampen gjennom, men hjemmelaget Vålerenga tok siste stikk i Jordal Amfi. Bildet er fra en kamp de to lagene spilte i Stavanger forrige sesong.

Oilers fikk en drømmestart på bortekampen da Lars-Peder Nagel scoret kampens første mål etter bare to og et halvt minutt.

VIF-spiller Justin Donati var likevel rask til å svare, og fem minutter ut i kampen var stillingen 1-1.

Vålerenga fortsatte å kjøre på, og etter åtte minutter gikk Oslo-laget opp i 2-1-ledelse ved Daniel Sørvik.

2-2 kom under ett minutt etterpå. Oilers-spiller Lukas David styrte pucken i mål med assist fra Lars-Peder Nagel.

Hjemmelaget tok igjen ledelsen i andre periode, og Oilers begynte tredje med tre mål mot sine to.

Tim Kunes' utligning kom åtte minutter ut i tredje periode, men holdt bare i noen minutter. Da gikk Vålerenga opp i 4-3-ledelse. Dette ble også kampens sluttresultat.