Sandnes Ulf ydmyket Sogndal

Nyopprykkede Sandnes Ulf knuste Sogndal med hele åtte mål på La Manga i dag.

Kamal Saaliti

Kamal Saaliti scoret de tre første målene for Sandnes Ulf. Her feirer han med de andre lyseblå.

Sandnes Ulf-spillerne var svært sugne på revansj etter 3-4-tapet mot Sogndal i Vestlandsturneringen i januar, og det fikk de.

Klokken 12.00 i dag møttes Sogndal og Sandnes Ulf på La Manga.

Kamal Saaliti startet målfesten etter kun 2 minutter. Kun ett minutt senere økte han til 2-0. I det 30. minutt satte han inn sitt, og Sandnes Ulfs tredje mål i kampen.

Det melder Firda.no som fulgte kampen.

Ledet 4-0 til pause

Etter at Gilles Mbang Ondo la på til 4-0 i det 36. minutt blåste dommeren av første omgang. Det nyopprykkede eliteserielaget fra Sandnes ledet da med fire mål over Sogndal til pause.

Det femte og sjette målet satte forrige sesongs straffehelt Aksel Berget Skjølsvik inn, nettopp etter at dommeren hadde pekt på straffemerket.

Etter 65 minutter la Vegard Aanestad på til 7-0, og like etterpå fastsatte Fredrik Torsteinbø resultatet til hele 8-0.

Ydmykelsen er total. Kun tre uker før seriestart har Sandnes Ulf utklasset seriekollegaene fra saftbygda.

– Enveiskjøring

Firdas reporter evaluerer kampen slik:

«Sandnes Ulf har lekt seg med Sogndal gjennom hele oppgjøret, og kan se fram til seriestart. For Sogndal sin del, har Jonas Olsson en stor oppgave med laget sitt de neste ukene. Kor lang tid tar det før det blir fem mann i forsvarsrekka? 90. Dette var spill mot ett mål gjennom hele kampen. Sandnes Ulf leverer nok en gang kamp, og kan trolig se frem til et spennende år i eliteserien.»