Hopp til innhold

- En svart dag

Tommy Bergersen beskriver dagens brynekamp som en tragedie. -Vi er for gode til dette, sier han.

Tommy Bergersen, Bryne-trener

Tommy Bergersen hadde en dårlig dag på jobben søndag.

Foto: Eirin Larsen

Etter en glitrende start på årets sesong har nå Bryne sluppet inn 17 mål på de tre siste kampene, og formen er langt fra det den var.

- Vi var ikke gode nok i dag hverkan offensivt eller defensivt. Vi slipper inn 5 mål som vi normalt ikke bruker å gjøre, sier Brynetrener Tommy Bergersen etter tapet.

Han beskriver kampen som en sort dag fra ende til annen.

Bryne fikk en tidlig kalddusj etter at den første scoringen imot kom etter kun 5 minutter. Etter rundt en halvtime stod det 0-3, og det så allerede svart ut for jærbuene.

- Det var mye individuelle feil som førte til scoringer, og mye dårlig spill. Vi fikk flere sjangsen til å komme oss inn i kampen igjen men når vi bommer på streffe, skyter i tverrlegger og bommer alene med keeper er det ikke mye å gjøre, sier treneren.

Les referat fra kampen her

Kjempet i motvind

Bryne spilte med motvind i hele første omgang, Tommy Bergersen utelukker ikke at det hadde sin effekt på prestasjonene.

- Det hadde mye å si. Vi klarte ikke det vi skulle, nemlig å gå høyt ut. Da kom vi bakpå med en gang, men det er de individuelle feilene som preger også førsteomgangen.

- Vi ble straffet hardt for feilene våre i dag. Vi hadde ingen matchvinnere hverken foran eller bak, sier den skuffede treneren.

Et spørsmål om tid

Progresjonen videre endres likevel ikke mye på grunn av de siste kampenes dårlige form. Bryne har nå sluppet inn 17 mål på tre kamper.

- Vi må null-stille oss. Nå har vi gått på to smeller, men vi må bare få humøret på plass og slutte å tenke så mye så går det nok bra. Det er ikke noe spørsmål om formen kommer tilbake. Det er et spørsmål om når, sier Bergersen.

Bryne møtes igjen til trening på onsdag, da skal de i følge treneren ha lagt det første hjemmetapet i sesongen bak seg.

- Vi er alt for gode til å prestere på dette nivået, avslutter Tommy Bergersen.