Hopp til innhold

Meat Loaf kan likevel komme

Classic Rock kan ikke love at billettkjøpere får pengene sine tilbake.

Meat Loaf

Styrelederen i Classic Rock åpner for at andre kan overta avtalene som er inngått med artistene, blant andre Meat Loaf, til årets festival.

Foto: ANDY KROPA / AP

Styreleder Rune Gjøse åpner for at andre kan overta avtalene med Gary Moore, Meat Loaf og Whitesnake etter konkursen i Classic Rock.

- Kontraktene ligger der, spilledatoene er satt opp. Artistene har satt av dette i sitt spilleprogram. Ballen ligger egentlig åpen dersom noen vil dra dette videre, sier Gjøse til NRK.

Styrelederen vil ikke si noe om hvor aktuelt det er at andre overtar konsertene med de kjente artistene i Sandnes.

- Den gjengen som har holdt på med Classic Rock siden i fjor høst har bygget stein på stein. Underlaget skal kunne eksistere til å få til noe, mener Gjøse.

LES: Classic Rock begjæres konkurs

- Luftslott

Styrelederen sier at styret på mandag i denne uken fikk den avgjørende informasjonen som førte til konkursen og avlysningen av Classic Rock i 2009.

-Det er ting som har vært forespeilet styret som har indikert at intensjonsavtler skal være i orden og ordnet i forkant for åets festival. Når vi har gått gjennom det, har det seg å ikke være mer enn luftslott, sier Gjøse.

Rune Gjøse beklager overfor dem som allerede har kjøp billetter til årets festival på Ruten. Han kan imidlertid ikke love at de får pengene sine tilbake.

- Det er jo synd. Vi holder på å se på det juridiske nå for å finne ut hva vi kan gjøre. Jeg har ikke nå oversikt over hvordan dette vil fungere. Det er ikke min vanlige praksis å ha konkurser, sier styrelederen i Classic Rock-festivalen